Slatka imena, zastrašujući postupak: ‘Pepeljuga’ Plastična kirurgija je u porastu

slika

Žene na svijetu, vjerojatno znate i ovaj trenutak: pitate ljubaznog prodavača cipela da vam donese tu čarapu s kratkim rukavima ili baletni balet u 9 ili 7 ili bilo što, a donosi cipelu koja je dvije veličine premalene , purring coy, "To je jedina veličina lijevo, želite li ga samo trrrrrrry?" To je hrabar napor, ali neizbježno, gnjavite se što, trebao sam samo odrezati prste kako bih se uklopio u to?

3

Pa možda. Već godinama, plastična kirurgija za promjenu ženskih stopala da izgleda bolje i bolje se uklapa u cipele je u porastu. (Liječnici čak mogu napraviti cipele osjetiti bolje, zahvaljujući strateškim injekcijama Botoxa na kuglicama stopala.) Sada, kao The New York Times izvješća danas, ove su operacije očito popularnije nego ikada, pa ako ste mislili da je ženska taština ograničena na naša lica, škrinje i ljubavne ručke, dobro, griješite. Plastična kirurgija je sada unosan glavu, ramena, koljena i igračka na nogama - naglasak na prstima.

Da bi dokazali njihovu točku, puta ističe jedan liječnik iz Beverly Hillsa, dr. Ali Sadrieh, koji kaže da su ove izborne, kozmetičke operacije nogu toliko popularne da je za njih svečano slatko malo ime, tako da pacijenti mogu jednostavno naručiti ih kao da odabiru Mai Tai na Dry Baru osim strašnije). Nazivi tih postupaka kreću se od Perfect 10 (toe shortening) do Model T (toe lengthening) do Pepeljare, što će vas učiniti "sposobnim staviti cipelu na koju se prije toga ne udobno uklapa", kaže dr. Sadrieh. Jer, znate, zašto kupiti još par cipela ako noga ne odgovara onima koje želite nositi? To bi bilo lud.

Fotografije: Alexander McQueen proljeće 2014 cipele, ljubaznošću Catwalkinga

Povezano: Ekstremni postupak čuvanja cipela Obsessed Women in Their Stilettos

Povezano: 10 moraju imati cipele za proljeće

1

Leave a reply

37 − 31 =