Sada možete koristiti ClassPass kredite za luksuzne fitness odmorišta

Sada možete koristiti ClassPass kredite za luksuzne fitness odmorišta

Ako smo pravi, jogging na treadmill koji se sučeljava sa zidom od cinderblock je brz način da se nositi u mrzim vježbe. Zato se fitness retreats - vikend wellness izleti u egzotičnim destinacijama - mijenjaju fitness igru. (Yoga mat, susret margarita, Margarita, upoznajte yoga mat.) ClassPass - popularno članstvo u fitnessu koji korisnicima omogućuje pristup tečajevima vježbanja preko studio linija - čini luksuzno iskustvo pristupačnijim nego ikad.

Jutros ClassPass je najavio pokretanje ClassPass Getaways, koji je u osnovi vikend wellness odmor za ljude koji vole odmor, ali mrze monotoniju teretane (tako, svi mi). Svaki "bijeg" vodi članove u luksuznu destinaciju gdje će doživjeti pažljivo uređeni itinerer prepun programiranja niša, wellness tretmane i ukusne hrane.

3

Najbolji dio? Članovi mogu koristiti ClassPass kredite za "plaćanje" za bijeg, koji se mogu rezervirati samo putem ClassPass.com i aplikacije ClassPass.

Dvostruka poteškoća �� �� #Regram: @torysport Studio: @yogafloats

Post koji dijeli ClassPass (@classpass) na

"Na ClassPassu nastojimo pružiti koračni korak prema aktivnom i inspiriranom načinu života, a ClassPass Getaways će to učiniti upravo to", rekao je Payal Kadakia, osnivač razreda, u press releaseu. "Oduševljeni smo što ćemo članovima pružiti priliku da iz dana u dan iskoristimo mini-bijeg kako bismo pokušali na novim stvarima i istražili nepoznata mjesta. Nadamo se da će polaznici ostaviti energiju i osnažiti da nastave živjeti život do njihovog apsolutnog najvećoj.”

Točne lokacije za ClassPass Getaways se čuvaju ispod ruba, ali članovi mogu očekivati ​​detalje za prvi Bijeg - koji je samo jedan od predstojećeg niza wellness odmora - koji će se otvoriti 29. kolovoza, a rezervacija će biti otvorena tjedan dana prije.

Idemo dalje od studija na luksuznim lokacijama širom svijeta! To znači da ćete se s ClubPass-om uskoro moći rezervirati jednodnevni događaji s butikovim vježbama, spa sesijama, tretmanima salona i više. I naša prva lokacija? Vrijedno je vrijedno. Idite na vezu u našem bio da biste prvi saznali kamo idemo! �� U nastavku uzimamo nagađanja!

Post koji dijeli ClassPass (@classpass) na

1

Leave a reply

− 4 = 3