Pronalaženje stanja radnog vijeka s osnivačem Birchboxa Katia Beauchamp

Pronalaženje stanja radnog vijeka s osnivačem Birchboxa Katia Beauchamp

Katia Beauchamp je suosnivač i direktor tvrtke Birchbox, ljepote e-commerce web stranice i pretplatnički servis koji nude uzorke ljepote masama. Uz pozadinu komercijalnih nekretnina i strukturiranih financija, Beauchamp je lansirao tvrtku s kolegama Harvard Business School u gradu Hayley Barna 2010. Pet godina kasnije prikupili su više od milijun pretplatnika u šest zemalja. To je način na koji se oslobađa od svakodnevne ludosti života poduzetnika.

"Najčešće i pokušavam napustiti ured do 18:30. Prvo što radim kad se vratim kući je igrati, poljubiti i privlačiti bebe. Imam dva dječaka, oni su 16 mjeseci. oko prvih pola sata, i pričekajte da se tata vrati kući. Pokušavam spavati do 11 sati, pripremam se sljedećeg dana uglavnom nastavljanjem rada. Najbolja priprema za sljedeći dan za mene stvarno je to vrijeme prije nego što ponovno počnem raditi, vrijeme dekompresije s obitelji, vrijeme s bebama.

3

slika

Jami Saunders

"Ako je moj muž i ja imamo vremena, zajedno ćemo jesti i okupiti večeru, zapravo smo tek počeli raditi, tako da svakih tjedan kuhamo sve nove vrste stvari - to je tako zabavno ... Prije smo imali ubojicu prženi pileći recept, ali mi stvarno, stvarno volimo Plate sada jer smo težak sve vrste nove hrane. Mi smo napravili nevjerojatna salata oblozi koji su ukusni i zdravi, napravili smo potstickers prošli tjedan, koji su bili nevjerojatni, i moussaka, koji Napravio sam prije, ali to je bilo još bolje: kuhanje traje možda 30 minuta, to je veliki način da se odmakne od digitalnih uređaja, imajući tu priliku napraviti malo metodičan rad s rukama, mislim da je to najbolje ,

slika

Sastojci od pločica spremni su se za jelo za večeru.
Katie Beauchamp

"Trenutno je samo zauzet i zauzet, tako da kad krenem u krevet, samo sam toliko umorna da uopće ne trebam vremena da otkačim. Tvrdi predmet o teškim stvarima Ben Horowitz za neko vrijeme, što je stvarno zanimljivo. Sada sam puno više u podcastima i audio knjigama, a ponekad ću položiti i slušati 'Ovaj američki život'. Kad je bio "Serial", slušala sam to. Sada moj muž i ja slušamo 'Start Up', ali smo na različitim epizodama - ne možemo je slušati noću kad smo oboje u krevetu. To je izvan granica.

"Uvijek sam imao snažnu noćnu njegu kože od kada sam bio mlad, prije no što sam čak i nosio šminku, a rutina za njegu kože definitivno je postala više ludila, uklonim šminku s laganim sredstvom za čišćenje bez sapuna ili bilo čega, to je stvarno blaga Koristim ili Tatcha ulje za čišćenje, ulje za čišćenje Shu Uemura ili sredstvo za čišćenje od bijelog znoja, za koje se doista sviđam za putovanje Koristim nekoliko koraka hidratacije Koristim balansiranje tonera bez alkohola, upravo sada Zatim sam stavio serum - Koristim Caudalie Premier Cru eliksir, zatim krema Caudalie Premier Cru i zatim za ulje koristim Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ili Tatcha Gold Camellia Beauty Oil, jer radim u ljepoti, često mijenjam svoje proizvode, volim ih sve probati! , ali ne mijenjam se slojevitost. Ponekad ću ljeti ipak preskočiti tako da nije previše teška. Radi za mene.

1

slika

Neki od Katia Beauchampovih noćnih potreba.
Katia Beauchamp

"Najkorisnija stvar je imati vremena za dekompresiju, vidjeti bebe, kuhati s mojim suprugom, a ne razmišljati o poslu, samo se posve odvojiti, a kako nastaviti raditi kod kuće, to je samo stvarnost. satima u danu.Zato što se pokušavam vratiti kući dovoljno rano da vidim bebe, zadnji sati u uredu ne moraju nužno značiti da su to posljednjih sati rada. Svakako cijenim fleksibilnost, jer je obitelj takva važan dio ponovnog punjenja na smislen način. Kada imate djecu, teško je ne biti potpuno u njemu.

1

Leave a reply

92 − = 82