Ovaj Beyoncé-Inspired Workout je najzabavniji što ćete ikada imati Cardio

Dok nas je Beyoncéov trener pustili na njezinu čvrstu vježbu, znamo da je stvarno jedna stvar koja joj je dobila poznato tijelo: plesanje. Skretanje, trzanje i "surfboardt" - satima na pozornici (i na probe) ne volite ništa drugo. Zato su muške žene u Miamiju i New Yorku okupljene na Vixen Workout, plesni kardio hip hop dance, inspiriran Queen Beyjem.

Vixen je započeo Janet Jones, bivši plesni Miami Heat koji je također nastupao kao rezervni plesačica za Jennifer Lopez, Usher i Pitbull. U sat vremena vježbanja koju je osmislio Jones, možete zapaliti 400 do 1.000 kalorija u klasi koji obično uključuje bolesnu glazbu (Top 40 rap pjesme, Bey, Rihanna, čak i Bieber), tamni studio osvijetljen crnim svjetlima, a žene nosio punim licima šminke i tenisice s visokim peta. Vrlo je seksi, vrlo znojan i vrlo zabavno. Ako ne smatrate plesačem, nema brige: Choreo je prilično lako slijediti. Ovdje imamo Jones dokazuju pet poteza Vixen Workout poteza i sedmodnevnu vježbu koja će vam se htjeti pridružiti #vixenarmy do kraja.

Skoči čučnjevi s unutarnjim i vanjskim bedlom

slika
3

Kako ih napraviti: Počevši s nogama zajedno, skočite u plié čučanj. Ponovite dvaput. Dovedite lijevu koljenu, zatim sjednite u čučanj i ponovite s desnim koljenom.

Križaljke s popsom

slika

Kako ih napraviti: U plié squat, alternativni brzi križ tijela punches 4 puta u 2 izmjenično plijen-pops. (U plijenu pops, budite sigurni da ugovor tvoj abs prije i poslije iskakanje kukova natrag.)

Hip swings

slika
1

Kako ih napraviti: U širokom "V" položaju, stavite ruke na kukove i swing kukova s ​​desna na lijevo. Zamjenska ruku između kukova i preko glave.

Punch Downs

slika

Kako ih napraviti: Okrenite torzo tako da je prsa okrenuta prema desnom kutu. Donesite prsa do koljena i udarajte dolje objema rukama. Budući da se prvo okrećete desno, lijeva ruka mora biti na prednjem dijelu kada je desni koljeno. Donesite stopalo natrag u neutralni položaj i ruke do prsa. Učinite isto kretanje lijevo. Ovaj se pokret može izvesti u različitim uzorcima (na primjer: singlovi / singl-single-double / doubles)

Bitka za oružje s kružnom točkom

slika

Kako ih napraviti: Polazeći od neutralnog položaja, unesite lijevu ruku preko tijela. Donesite desnu nogu u savijeni, široki položaj i povucite lijevu ruku. Pazite da udarite oštrim pokretom s lakatom. Ponovite na drugoj strani. U širokom položaju s savijenim koljenima, vratite torzo u kružnom pokretu dvaput dok držite abs uključen. Ponoviti.

Sada kada imate neke osnovne poteze, isprobajte ovaj 7-minutni plesni trening:

Leave a reply

93 − 90 =