Nabavite Hilary Rhoda tijelo na vaš ručak

Nabavite Hilary Rhoda tijelo na vaš ručak

Kada je riječ o izradi, Hilary Rhoda nikad ne traje slobodan dan. Kao model, dio je njezina posla da bude fotoaparat spreman za sve vrijeme, ali Rhoda ima wellness fiksiranje koja ide daleko izvan izgleda dobro. Zapravo, pokušavala se u meditaciji u posljednje vrijeme usprkos činjenici da je "previše nestrpljiva za jogu". Trenutno čita 10% sretniji, popularna knjiga o samopomoći za nevjernike za samopomoć, kako bi se uvukla u Zenovu naviku.

Mi smo uhvatili Rhoda prije nedavne fitness tribine koju je vodio Technogym kako bi razgovarali o vježbanju koju će uvijek vratiti (a ona bi radije živjela bez), njezinu novu opojnu čašu i kako se stvarno osjeća oko zasićenja # na Instagramu.

3

O trendu kondicije ona voli:

Volim SoulCycle. Ne znam je li u ovom trenutku još uvijek možeš nazvati trendom jer već dugo postoji. Za mene, nikada se ne razbolim. To je samo sjajno vježbanje. Tako je prikladno jer su oni po gradu i svaki su sat, tako da možete otići poslije posla, prije posla, na pauzi za ručak, u bilo kojem trenutku.

Na motivaciju:

Radim više od sastanka, a ne nešto što je neobvezno, tako da ne mogu stvarno jamčiti. Ili ću reći prijatelju da me upozna na ovom mjestu kako bi se riješio, poput spin klase ili bilo čega, i na taj način ja ću biti više motiviran da ustane. Odgovorni ste i oni će biti ludi ako se ne pojave, pa to pomaže. Ti si kao, uh, Moram ići, ali onda se bolje osjećate.

Probudite znoj danas

Post koji je podijelio Hilary Rhoda (@hilaryrhoda)

1

Pri pokretanju:

Stvarno mrzim trčanje. To je moj Bože - tako mi je teško. Ne znam zašto, samo se dosadim ili umorim. To je jedina stvar koju trebam učiniti kad putujem, pa je rad u hotelskim dvoranama tesko.

Kod napunjenosti gorivom nakon treninga:

Obično radim salatu ili, ako je ujutro, volim kajgana jaja. Ne znam zašto je to kao moja omiljena stvar nakon treninga ujutro, tako da se uvijek radovati i to, i stavio sam malo umak od Sriracha na koji sam ovisnik. Sada stavljam sve na sve.

jedino loše vježbanje je ono što se nije dogodilo

Post koji je podijelio Hilary Rhoda (@hilaryrhoda)

Na fitness i društvenim medijima:

Mislim da je sjajno i divno je vidjeti ljude, poput djevojke u Australiji koja je trener, stavljajući joj sadržaj na cijelu Instagramovu stranicu i možete reći: 'O, moj Bože, to je tako cool potez' i to je nešto što ti može raditi kod kuće. Postoje beskrajne mogućnosti, i to je dobra inspiracija da budem poput, OK, ustati ću od moje stražnjice i raditi. Pratim Tracy Anderson, pa mi se sviđa vidjeti njezine postove.

Na svom popisu za vježbanje:

Volim The Weekndovu pjesmu "Ne mogu osjetiti moje lice", Beyoncé, više poput brze, makro stvari.

Na fitness sceni u New Yorku:

U New Yorku imamo sreće jer smo prvo dobili sve, trendove, prije nego što su se proširili na druge gradove. Lakše nam je da budemo aktivniji i radimo jer posvuda postoje butici za fitness, pa je korisno. Više ljudi, umjesto da se "idemo susresti za piće", oni su poput, "Idemo učiniti ovaj sat vježbanja." Dakle, cijeli socijalni aspekt je zaista zabavan i uzbudljiv.

Uvijek se sjetite STRETCHHH-a nakon dobrog treninga ustroja i postupka

Post koji je podijelio Hilary Rhoda (@hilaryrhoda)

O osvježavanju post-teretane:

Izgledam kao da sam se zabavljala u bazenu nakon što sam radila, tako da ne postoji druga opcija nego da se tušira pa sam se brzo tuširao. Koristim brisače, poput briseva za lice, šminke za uklanjanje šminke, samo da se osvježim ako odmah ne mogu tuširati.

1

Leave a reply

73 + = 82