Miranda Kerr napravio je proizvod za ljepotu Heartbreak

Miranda Kerr napravio je proizvod za ljepotu Heartbreak

Miranda Kerr se upravo udala za predsjednika Snapchata Evan Spiegel, ali model i wellness guru još uvijek pamte kako je osjećaj da se srce probudilo. "Prije nekoliko godina bio sam na vrlo grubom mjestu", kaže ona iz svoje kuće u LA-u. "Moje je srce ozbiljno ranjeno, a ova snažna valna depresija me iznenada pogodila i nisam znala što da radim, konačno sam pitao svog aromaterapeuta da li može pomoći, i to je sve počelo."

'Ovaj' Kerr je najnoviji redak za Kora Organics, novu paletu stvari za fizičko i metafizičko blagostanje. Postoji dodatak za kožu, ulje za lice, tijelo ulje i eliksir posebno dizajniran za srčanu čakru.

3

Ako razmišljate, "To je super, ali što?"mi to dobivamo. Zato smo Kerru tražili krucijalna, ozbiljna pitanja ... kao ono što njezina wellness rutina ima u zajedništvu s Care Medvjedima.

slika

Getty ImagesRebecca Smeyne

Kada ste prvi put upoznali Srčanu čakru? Gdje je točno na vašem tijelu?

Tvoja srčana čakra je četvrta čakra. To je doslovno pravo nad vašim srcem. A naše čakre mogu otvoriti i zatvoriti, a kad vam je zatvorena srčana čakra, osjećate se manje energije, više stresa, kao što je sve preveliko i cijelo vaše tijelo želi zatvoriti.

To je točno kako se osjećam nakon raspada.

Potpuno. Tako smo stvorili ovu super napunjenu wellness suštinu koja stvarno pomaže u njegovanju srca i osnažiti vaše energije. Stavili smo sandalenu, ylang ylang, cedrovu drvo i kombiniramo ih zajedno te ih filtriramo kroz kristalnu kvarciju od ruže da ih napuni.

Što kristal čini?

To donosi vibraciju ljubavi i to je zaista dobro za vašu dobrobit. To je jedinstveni proces filtracije, a svako od naših ulja prolazi kroz nju. To je ovaj divovski kristal, promjera oko 8 inča. U redu je.

Gdje ste ga dobili?

Bilo je moje! Dosta vremena imam i dala sam ekipi Kora za ovaj projekt. Pobrinimo se da je energizira na suncu, jer morate biti posve određeni kristalima i njihovim namjerama i njihovoj moći.

1

U redu. Pa kako to radi?

Znači, prvo što radite je miris ulja srčanog čakra. Kad ga mirišete, osjećat ćete ga. To je takvo senzorsko iskustvo koje je doista uzdignuto i energično ... da budem iskren, koristim ga kao alternativu parfemu jer miris tako ukusan. To je najbliža stvar koju mogu opisati osjećajući veliko zagrljaje ... i ako je vaša srčana čakra otvorena i aktivirana, spremni ste dati i primiti ljubav. Zato možete aktivirati srca drugih ljudi i učiniti ih dati i primiti ljubav!

Model Jedan: Možete li nositi ulje za lice pod šminkom?

Ja! Ja radim svaki dan! To je moja tajna putna družica jer je super hranjiva i dobro je ako se moja koža osjeća osjetljiva definitivno ako se osjeća suho. Zato sam ga pomiješam s hidratantom lica, a zatim opet noću, nakon čišćenja lica.

Treba li staviti nekoliko kapi u svoj temelj?

Više se sviđa, pomiješajte ga s hidratantnim tijelom i onda je to stvarno sjajna baza za šminku. Svatko koga sam davao, muškarci ili žene, kažu istu stvar: Miranda, moje pore se smanjuju. Čak i momci!

Do dudes stvarno primijetiti njihove pore?

Oh, sigurno, i ja ću ti reći kako znam: Orlando [Bloom] to mi je osobito rekao. Dakle, oni definitivno!

slika

Getty ImagesLipanj Sato + WireImage

Model 2. pitanje: Možete li kombinirati dodatak kože kao što je vaša nova Skinfood s mliječnim proizvodima? Kao da stavite nešto u glatko? Ili je to ne-ne?

Da budem iskren, volim svoju Skinfood samo s vodom. Sviđa mi se okus. Izrađen je s noni, acai, borovnica i macha zelenim čajem. Ali ako ga želite staviti uz bademovo mlijeko ili bilo koju vrstu "pravog" mlijeka, sokova, glatka, to je u redu. I to je energija.

Zašto macha umjesto kave?

To je puno bolje za fokus i koncentraciju. Uz kavu, osjećam se kao da trčam na adrenalinu. To je poput maratona. Ali sa macha, samo se osjećam tamo i fokusiran. Dobar je i za modeliranje - znate, hodanje u pete bez kave vjerojatno je stabilnije. [Smijeha].

Imate 11 milijuna inspektora Insta. Čitate li svoje komentare? Odgovaraš li?

Ovisi što se događa. Budući da smo upravo pokrenuli ove proizvode sa Sephora, provjeravam komentare o tome. Jeste li ga pokušali? Koje su vaše povratne informacije? Reci mi. Otkrio sam da je Instagram nevjerojatan.

Možete imati sve odijelo koje želite. Još uvijek kupujete?

Volim dućan! Ja sam Net-a-Porter shopper. Online kupovina je moja stvar, jer mogu samo poslati stvari u moju kuću i probati kod kuće.

Želite li privatnost?

Ne, samo želim osigurati da, ako nešto kupim, radi s ostalim stvarima koje već imam. "Je li ova nova torba zapravo odgovarala mojim cipelama?" Želim vidjeti kako izgleda ono što već posjedujem. Inače, to je otpad!

Vi ste supermodel, i wellness maven, i očito, super praktičan luksuz shopper. Molim te, reci mi da ima nešto što si loše. Postoji li joga poza koju ne možete učiniti?

Dakle, jako sam dobar u backbends-otvarači srčanog čakra! Ali naprijed-zavoj - ako to ne radim redovito, i pokušavam dodirnuti pod, ja sam poput: "Uh, idi!" Jedva mogu dodirnuti prste. Znači to moram nastaviti. To bi trebalo biti najlakše, ali jako sam loše u tome.

1

Leave a reply

44 − 41 =