Kako dobiti Jennifer Lopezov satski sat

Kako dobiti Jennifer Lopezov satski sat

Jennifer Lopez je više od trostruke prijetnje. Poznata je po glasu, pjevanju, plesu, i njezino ubojito tijelo. Njezin derrière navodno ima vlastitu policiju osiguranja, himnu posvećenu "Booty", a samo sinoć igrao je veliku ulogu u igri Catchphrase s Jimmyjem Fallonom.

Godinama smo zavidjeli njezinu liku, au dobi od 45 godina njezino tijelo je više nego ikad. Zato smo posegnuli za Thea Murphy David Barton Gym kako bismo saznali kako dobiti taj zavidni oblik J.Lo pješčanog sata. Očigledno, to je sve o izradi vježbanja koja vježba cijelo tijelo. "Morate raditi ramena, kormilar i nogu", objašnjava ona. "Izradom gornjeg i donjeg tijela ojačat ćete vaše trbušne mišiće i izgraditi oblik pješčanog sata".

3

Evo, Murphy postavlja plan vježbanja koji će aktivirati više grupa mišića sa svakom vježbom, pomoći vam da sagorišete više kalorija i povećate rezultate. Svako kretanje treba izvesti za 10-15 ponavljanja s 30-60 sekundi odmora između kretanja za tri kompleta.

slika

Kako dobiti Jennifer Lopezov satski sat

Promijenjeno Push-Up

Stavite ruke na vanjsku stranu prsa, spustite koljena na pod, a zatim prsima na pod i gurnite natrag gore. "Push-upovi će vam pomoći da stvorite savršeni gornji dio tijela Jennifer Lopezovog oblika pješčanog sata", objašnjava Murphy. "Promjenom koljena na podu možete aktivirati cijelo tijelo."

slika

Kako dobiti Jennifer Lopezov satski sat

1

Povuci se

Lezite na leđima i ponesite prsa na koljena, a zatim se potpuno ispružite u V položaj i ponovite. "Ova krckanje koristi vaša puna mišića mišića, a ne samo prednji ili niži kormilar", kaže Murphy. "Kada se povučete, gurnite gornji kormilar i kad se gurnete, uključite donji kormilar. Ovo je jedan od najboljih poteza za pomoć pri stezanju trbuha i ciljanju cijelog trbuha u jednom pokretu."

slika

Kako dobiti Jennifer Lopezov satski sat

Plank Push-Up

Ulazite u dasku sa svojim leđima ravno i spustite se na koljena prvo s lijevom, a zatim desnom rukom. "Ploča za bok nije samo za vašu jezgru, već za cijelo tijelo. Dok koristite svoje trbušne mišiće kako bi se podržavali za vrijeme dasaka, bavite se nogama i glutesom kako biste podržavali i donji dio tijela."

slika

Kako dobiti Jennifer Lopezov satski sat

Kobra

Naslonite se na leđa i u potpunosti produžite noge i ruke iznad glave i dovedi ih da se susretnu u sredini, gurajući leđa u zemlju. Ne zaboravite držati noge i ruke što je moguće ravnije dok podignete i spustite ih istovremeno.

slika

Kako dobiti Jennifer Lopezov satski sat

Čašica za piće

Držite težinu od 10 lb u dlanovima na prsima s nogama u širokom položaju. Obložite se i unesite laktove na koljena, tako da su pogodili paralelno s podom, a zatim se vratite u vertikalnu poziciju stiskajući vaše glute dok potpuno proširite svoje bokove na vrhu.

slika

Kako dobiti Jennifer Lopezov satski sat

Stacionarni užitak

Postavite jednu nogu pred drugu, s prednjom stopom ravno na tlu, a vaša stražnja peta se produžila. Ispusni leđa koljena na zemlju i gurati gore kroz petu. Izvođenje 15 ponavljanja na jednoj nozi i 15 s druge strane. "To aktivira i vaše glute, kao i svoje četvorke i loza za izgradnju savršenog temelja stakla."

slika

Kako dobiti Jennifer Lopezov satski sat

Prsni let

Podignite gornji dio leđa na korak ili klupu s nogama ispred vas. Držite hips visoko, uključite glute i držite trbuh čvrsto. Koristite težinu od 5 do 10 lb u svakoj ruci, podignite ih visoko iznad prsa, stavite ruke prema dolje i povucite ih ravno do početne pozicije. "Držeći glatke aktivne, zaštitite donji dio leđa, kao i izgorite svoj plijen!"

1

Leave a reply

− 1 = 1