Fitness Chat: Jesse Alexander na zavojitoj unutrašnjosti biciklističke ludosti

fitness chat s jesse alexander sportskih kotača

Sportski kotač

Fotografija: Ljubaznošću sportskih kotača

U gradu gdje inspiriraju zatvoreni biciklistički studiji priča sa zapadne strane razine lojalnosti, instruktori mogu napraviti ili razbiti klasu sa svojom energijom i popise pjesama. Stoga nije iznenađenje da najkarizmatičnije razvijaju kultnu praksu. Volonteri Sportski instruktor Jesse Alexander u NYC-u zasigurno je taj i njegov dosljedno potpuno registrirani razred (u roku od nekoliko sekundi od prijave) dokazuju njegov žestoki slijed. Možda je to zbog naklonosti Brooklvana koji je čuvao čitavu klasu u kombinaciji s pjesmama hip-hop i '90 -ih garažnih pjesama tijekom njegove klase. Njegove ohrabrujuće, ali nikada neupadljive motivacijske riječi dodatni su bonus.

ELLE.com je došao s Alexanderom i pitao ga o svim našim gorućim biciklističkim pitanjima poput kako izbjeći zalihe, koje druge vježbe uključiti u našu rutinu, i najbolji pre-vožnja snack za maksimalnu energiju kako bi nam pomogli slim dolje za ljeto.

3

ELLE: Koji su neki savjeti kako bismo osigurali da iskoristimo najviše naših zatvorenih biciklističkih klasa?

Jesse Alexander: Počastite ga kao pozitivno iskustvo! Odvojite potpuno od svog svijeta izvan stadiona. Imati cilj. Imati plan. Očekujte što ćete učiniti, a zatim premašite ta očekivanja. Što se tiče oblika, ramena [trebaju biti] opuštena, labav i dolje. Ruke i prsti [trebaju biti] lagani i opušteni, s kukovima i koljenima iza kočnice. Ne bi trebao biti pritisak u vašim rukama. Nemojte voziti upravljače!

ELLE: Koje druge vježbe trebamo uključiti u naše rutine za uravnoteženi fitness plan?

JA: Osim biciklizma, trebali biste uključiti neki oblik vježbanja snage. Važno je promijeniti. Čuvanje svježine rada pomaže vam postići najbolje rezultate šokiranjem mišića. Zato se vožnja volanom često mijenja - primijetit ćete da rutina vožnje nikada nije ista. Preporučujem uključivanje naših razreda FlyBarre. Klasično oblikovanje tijela spaja trening kruga, jogu, pilates, izgradnju snage i još mnogo toga. Svaki put to je zasigurno izazov i radi brzo preoblikovanje tijela. Naposljetku, pokušajte učiniti nešto što vas čini znojem gotovo svaki dan. Zapamtite da je odmor važan pa pokušajte za jedan "off" dan u tjednu.

ELLE: Postoji li nešto što preporučujemo jesti ili piti prije ili poslije nastave za optimalne rezultate?

JA: Kokosova voda, jabuka i neki bademi su moja zalogaja prije u vožnji. Prirodni šećer i proteini će vas provesti kroz vožnju na zdrav način.

ELLE: Postoji li valjanost za strah da bi više klasa za predenje moglo tjedan dana povećati težinu, čineći bedrima glomazne i zapaliti nerazuman gladni apetit nakon gladovanja?

1

JA: Kada prvi put počnemo jahati s više frekvencija, naše će se noge jačati, a ne "veće". Ovo je dobra stvar! Da biste zadržali ovo postignuće u donjem dijelu tijela i kako biste izbjegli neželjeno povećanje veličine nogu, morate biti iznimno vrijedni u osiguravanju savršenog formiranja. bokovi imati da se vratite iza kočnice (kažem "zaposjedanje sedla"), koji će se, naravno, baviti vašim trbušnim mišićima i neće previše raditi na donjim ekstremitetima i zglobovima.

ELLE: Koje druge vježbe radite?

JA: Osim klasa koje podučavam ili sudjelujem, radim kombinaciju TRX-a, treninga kettlebella, push-upova, treninga krugova i temeljnog rada tri do četiri dana u tjednu.

ELLE: Kako netko može biti motiviran za one jutarnje vježbe?

JA: Jutarnji trening će postaviti ton za izuzetno produktivan dan. Bit ćete više usmjereni i energizirani. Psihološki, postoji neizrecivo povjerenje u znajući da ste dominirali vježbanjem dok većina svijeta spava. Ništa izvanredno ne događa se kada ostanete u krevetu. To je učinjeno i izvan puta. Slobodno možete uživati ​​u danu i svojoj večeri.

1

Leave a reply

+ 21 = 22