ELLE pojednostavljuje: vaš rutinu vježbanja

slika

Fotografija: Erin Toland

Budimo pravi: ponekad "životni hackovi" samo su dobri u teoriji. (Da, pričvršćivanje sustava vezivnih isječaka i plastičnih krušnih kravata će organizirati kabele računala, ali tko ima vremena za to?) Dakle, u obilježavanju Nacionalnog Pojednostavljenja vašeg tjedna, zatražili smo desetke stručnjaka za sve, od financija do njege kože za savjet o tome kako možemo, zapravo olakšavaju stvari. Za drugi dio, mi smo delving u svijet vježbanja.

3

slika

Fotografija: Stocksy

Dok je fitness svijet namijenjen ljudima svih razina i područja interesa (Pilates! Kickboxing! Trampoline classes!), Raznolikost svega toga može biti ozbiljno neodoljiv. Ne samo da moramo napraviti vrijeme za vježbanje na prvom mjestu, ali sada moramo razmišljati o tome kako / ono / gdje se naše vježbe. Dakle, ovdje, neki od najboljih trenera iz Hollywooda oblikovali su nam pametnu strategiju za pristup vašim trenucima znojenja, bez obzira koliko malo vremena ili opreme imate.

SAVJET 1: KRATKORNA VJEŠTINA JE BILO KOJI NIJE POKRETNI

Ne, ne imati vremena za dolazak u teretanu nije dobar izgovor za preskakanje vježbanja (onoliko koliko bi nam to bilo, ponekad). "Čak i 15 minuta na dan može stvarno promijeniti vaše tijelo, vaš um, vaš seksualni nagon i držati vas u formi. To je sve o pametnom i učinkovitom", kaže trenerica poznate Nat Bardonnet (Halle Berry je među svojim popisom super fit klijenti.) I u izobilju s DVD-ovima za vježbanje i kanalima YouTubea, zaista nema razloga da ne možete dobiti znoj iz tepiha dnevne sobe. Čak i samo 10 minuta, to je vrijedno.

TIP 2: TRENING TRY CIRCUIT

I Bardonnet i kolega zvjezdastog transformatora Valerie Waters veliki su na treningu kruga kad su na vrijeme kratki. Dok pojam zvuči zastrašujuće, to je zapravo jedna od najjednostavnijih formula za vruće bodove, jer vam omogućuje da istodobno dobijete kardio i snagu. "Izaberite pet vježbi i napravite 15 do 20 ponavljanja, ne odmarajte se između njih. Na kraju pet vježbi ostanite 30 do 60 sekundi, a zatim ih još dva puta", kaže Waters, koji trenira Jennifer Garner, Elizabeth Berkley, i Poppy Montgomery. To je dobitna formula.

1

TIP 3: POVRATAK NA OSNOVE

Nešto treba primijetiti kada odabirete svoje kipare: Osnovne vježbe su popularne zbog razloga. Iako možete pronaći velike nove poteze na Internetu, obična količina može biti neodoljiv, pa počnite s onim što znate, kaže Waters. Iskušajte čučnjeve, daske, burpee, visoke koljena i sklekova (Bardonnet širi široke šupljine na hrpe knjiga - sve dublje znači dodatan izazov na prsima). Osim toga, dodatni bonus za ove osnovne vježbe: budući da su manje komplicirani od onih udaraca na vrhu medicinske kuglice, ne možete shvatiti fiziku, vjerojatnije je da ćete ih ispravno raditi i postići bolje rezultate.

TIP 4: PONOVO NEKI NAKON NAKON NAKNADŽIVANJA (ILI UČINITI SAMO)

Ako se nađete s vremenom za teretanu, ali promašite svoje minute odlučivanja što dalje (ili Snapchatting teretana selfies), razmislite o angažiranju osobnog trenera koji razumije što želite. "Ponekad je vrijedno ulagati tri do šest mjeseci i dobiti rezultate koje želite", kaže Bardonnet. Nakon što trener može oduzeti neke od misli koja ide u planiranje vaše rutine, naravno. No, također će vam pomoći da naučite pravilan oblik vježbi koje možda radite, čak i bez shvaćanja. (I jednom kada jednom zauvijek naučite pravi obrazac, možete se sami vratiti na samu obuku, čak i ako je to samo 10 minuta dnevno u vašem dnevnom boravku.)

Related: ELLE pojednostavljuje: Vaš dugotrajan održavanje kose

1

Leave a reply

33 − = 27