6 stvari koje su mršave kuje rade svaki dan

6 stvari koje su mršave kuje rade svaki dan

Kad me prijateljski urednik ljepote pozvao u The Skinny Bitch Collective u Parizu, znao sam što očekivati. Osnovan od strane trenera slavne osobe Russ Bateman, londonskom kultu fitnessa igra se na Instagramu s crnim i bijelim isječcima Batemanovih kažnjavajućih vježbi - misle da se VS veterani skaču skandirajući zajedno i klizavajući potez koji čini medvjedi puze lagano izgledaju. Puffy iz moje PFW dijete-baguette, pržene krumpiriće, crveno vino, ponovite - želio sam u.

SBC show na #pfw ove večeri "otvorio i zatvorio" po @tonigarrn ✌️✌ zahvaljujući svima koji su došli, vidjeli i osvojili.

Post koji dijeli S B C (@ russellsbc)

3

"Moguće je da postoji supermodel ili dva", upozorio me Bateman prije predavanja putem e-pošte. Jednaki dijelovi Klub za tučnjavu i Crni labud, Parisian pop-up SBC-a održan je u plesnom studiju bez plesa. Umjesto da vodi primjerak klase, Bateman se uključio u tajni veteran kako bi pokazao poteze dok je snimio video isječke za svoje skoro 100 tisuća sljedbenika Instagrama. "Pogledaj Claire!" Rekao je, a promatrali smo elastičnu plavušu.

Dok se Batemanove klase mogu činiti ekstremnim, SBC-ovi načini života koji jedu doručak, spavaju, spavaju - iznenađujuće su zdraviji. Evo, Bateman razbija šest stvari koje mršave kuje rade svaki dan.

Odlučite se za doručak prije spavanja.

Razmislite o visokim proteinima, visokim masnim tvarima: "Za užurbane jutre, koristite ostatke prije noći i jednostavno zagrijavajte", kaže Bateman. "Koristite proteinske prahove, jaja, losos ili divlje meso". SBC eliksir gubitka masti uključuje reishi, cayenne, đumbir, limun i vruću vodu.

Hranjiva puding od borovnice. Želite li znati što SBC'er jede za doručak? Sada provjerite russsbc na snapchatu.

Post koji dijeli S B C (@ russellsbc)

Ujutro provesti seks.

Zašto je akcijska akcija extra seksi? "Preokreće vaš mozak i prerano je biti svjesna sebe", objašnjava Bateman. "Ljudi su umorni noću i trebaju se odmotati, a ne uzbuđeni". Dodatni bonus: "To također spušta kortizol, sjajno prije nego što krenete prema podzemnoj željeznici ili se morate nositi s vozačem koji je izgubljen na putu za posao".

1

Nemojte ući u teretanu i provesti sat na eliptičnom.

"Kao da idemo u MoMa i provodimo sat vremena gledajući recepciju!" Rođeni smo kako bismo gurali, povlačili, puzati i zagrlili naše tijelo raznim pokretima. Dosada je neprijatelj, misliš puzeći, trčajući, ručke, eksplozivnu tjelesnu težinu trening eksplozivnosti.”

Pokretanje zvukova bolje s vama. @nicoleharrison @aiysha_hart #SBC

Post koji dijeli S B C (@ russellsbc)

Drijemati.

"Istraživanja pokazuju da uzimanje naps od 10 do 20 minuta dugo može imati vrlo koristan učinak restorativnog djelovanja na tijelo i um koji će vam pomoći da spali masnoću", kaže Bateman, koji također potiče svoje učenike da dođu u krevet do 10:00 sati.

Izbjegavajte fruktozu prije treniranja.

Povećajte gubitak masnoće. "To znači da nema banane prije ili tijekom zasjedanja. Isto vrijedi i za sladoledne napitke. Izbjegavajte ih ako želite gori masti i pucati kognitivne (mozak) putove", kaže Bateman. Savršeno gorivo prije treninga? "Organska kava i kokosovo maslac plus pet badema." Savršen obrok nakon treninga - pogodili ste ga - "mršavo meso ili ribu s zelenim povrćem i quinoama".

Ali prvo...

Post koji dijeli S B C (@ russellsbc)

Dodajte ove u svoju prehranu za laskati trbuščić.

 • Fermentirano povrće poput kiselog kupusa
 • Kombucha
 • Kefir
 • Kultivirani maslac
 • Aloe vera i l-glutamin
 • Sjeme kostiju
 • Krastavac
 • Probiotski dodatak - izgled za one s 3-5 milijardi živih organizama s nekoliko različitih oblika bakterija.

  Za više od The Skinny Bitch Collective, pogledajte ovaj SBC trening.

  1

  Leave a reply

  1 + 9 =