Mary-Kate i Ashley Olsen uzeo alternativne haljine djeveruša na sljedeću razinu

Mary-Kate i Ashley Olsen uzeo alternativne haljine djeveruša na sljedeću razinu

Odabir skupa haljina za djeveruše kako bi odgovaralo vašoj cijeli #squad od BFFs na vaš dan vjenčanja mora biti konačna Goldilocks dilema mode.

Previše pastel i haljina učinit će vašem poštenom prijatelju sličnom Casperu Prijateljski duh, predugo i vaš 5-inčni suprug će se žaliti da izgleda kao Zajmoprimac, previše glitzy i vaš Celine-lov, Scandi ormar inspiriran modni palo će prokleti vi zauvijek jer ste joj izgledali kao Kardashian oko 2007.

3

Zato trebate ljude poput Mary-Kate i Ashley Olsen na vjenčanju, jer što god obučete u djeverušama, barem ćete sigurno nositi neke od najljepših boja i jedinstvenih odjevnih predmeta na vašem velikom danu.

Mary Kate i Ashley Olsen ELLE UK

Getty Images

I to je upravo ono što su tijekom vikenda učinili kao njihov prijatelj, a Gomelskyjev kreativni redatelj, Cassie Coane oženio je poduzetnika Jima Koeniga u privatnoj svečanosti u New Yorku.

Vjenčana zabava (u kojoj su se nalazili muševi modni imena Sarah Staudinger iz marke Staud i Harley Viera-Newton iz HVN-a) nosili su niz neodgovarajućih haljina u svijetlim cvjetnim uzorcima, ruševinama, otiscima i silama.

Uspjeli smo ! #mrandmrsflames

Post koji dijeli Sarah Staudinger (@staud)

1

Međutim, mogli biste vjerovati Olsenovim blizancima da idu korak dalje u modnim ulozima za vjenčanje - sasvim doslovno u slučaju Mary-Kate, koji je bio fotografiran tako daleko od jedne od grupa, da izgleda kao da je bila fotografirana nakon toga, ili se spotaknuo na vjenčanju i pomislio kako bi bilo zabavno fotografirati bombu divovsku grupu.

Odjevena u mini haljinu u kimono stilu, bivša glumica - koja je oženio biznismena Oliviera Sarkozya 2015. godine - nosila je bejweled remen s onim što izgleda kao mali cvjetovi koji detaljno oblažu krunu, a smaragdno zeleno oružje ukrašava Balenciaga satenske mazge.

Kada mladenka kaže da nosi cvjetove, nosite cvjetove. ✌���� #mrandmrsflames

Post koji je podijelio kylemilleryoga (@kylemilleryoga)

U međuvremenu, samo smo morali igrati 'Gdje je Wally' - poput igre da ugleda Ashleya među mnoštvom, što je vjerojatno njoj, divovi (naposljetku, ona je samo 5ft 1inches), noseći crnu haljinu s bijelim detaljima na preveliki rukavi.

Olsenovi blizanci zasigurno nikada ne razočaravaju.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3