Selena Gomez preskoči Justin Bieberovu NBA All-Star igru ​​jer prve dame djeda dolaze

Selena Gomez preskoči Justin Bieberovu NBA All-Star igru ​​jer prve dame djeda dolaze

Selena Gomez ide dodatnu milju kao djeveruša. Za svog bliskog prijatelja i bratića, Priscille DeLeon, letjela je 1.240 milja (i preskočila veliku NBA košarku svog dečka Justina Biebera) da bude tu za sve važnu haljinu.

Nakon što je proveo od srijede do petka natrag u Los Angelesu (a dijelom i njezinog Valentina datuma Bieber), Gomez je jučer fotografiran u Dallasu, Texas. DeLeonova instagramska priča potvrdila je da su svadbene dužnosti jedan od razloga zbog kojih se Gomez vratio u njezinu domovinu:

3

Činilo se da Gomez radi i na nekom nepoznatom projektu, koji je proveo neko vrijeme u uredničkom i post-produkcijskom poduzeću Charlie Uniform Tango:

Prije nego što je napustila L.A., također je proveo neko vrijeme u studiju za snimanje, nagovještaj da dolazi nova glazba.

Na njezinoj instagramskoj priči tijekom jeseni / zime trenera 2018 Gomez je zadirkivala da je došla nekoliko novih projekata. "Znaj da nedostatak akcije na društvenim medijima nije nedostatak moje ljubavi", rekla je tada navijačima. "Radim na puno stvari, a ja ću vas tako brzo obožavati, i obećavam. Također, posljednja stvar, mogla bih doći u nevolju za to, ali radim neke stvarno, stvarno cool stvari s trenerom. Dolazi! Vidiš, zato ne mogu biti na društvenim medijima ", rekla je teturajući njezinoj prijateljici. "Samo kažem sve!"

Gomez je već iznenadio DeLeona i kupio svoju vjenčanu haljinu iz snova oko blagdana. "Kad vaša časna časnica čini vaš san postaje stvarnost i iznenađuje vas s njom!" DeLeon je napisao 23. studenog Instagram.

Kad vaša časna časnica čini vaš san prerušen u stvarnost i iznenađuje vas s njom!

Post koji dijeli Priscilla DeLeon (@ pmdeleon22)

Prošlog lipnja Gomez je otkrio da je njezina rođakinja časna čast.

1

Djeveruša.

Post koji dijeli Priscilla DeLeon (@ pmdeleon22)

Njezin rođak se zaručio s Jayom Cosmeom u ožujku 2016., a Gomez je tada dijelio najslađi, slavljenički Instagram. "Čekali smo cijeli naš život za ovo što se ponaša kao da je ��☺️", napisala je.

Čekali smo cijeli naš život za ovo #whyamIactinglikeigotaring ��☺️

Post koji dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Bieber je ostao u Los Angelesu ovaj vikend, nakon što su dva proveli Valentinovo na veoma datumu s PDA-om zajedno na Beverly Hillsu. Iako je nejasno što DeLeon misli o Bieberu, ona je bila jedna od Gomezovih prijatelja koji su slijedili Gomezovu mamu Mandy Teefey nakon što su Gomez i njezina javnost dio, dijelom zbog Teefeyjevih primjedbi na Gomezovo pomirenje s Bieberom. Ni Gomez ni DeLeon sada slijede Teefey na Instagramu.)

Biebs igrao u celebrity gameu NBA All-Star u petak navečer, iako Gomez-en put do Texas, nije bio tamo da ga razveseliti.

slika

Jedna od priča Gomezovih prijatelja Instagram u petak navečer, potvrđujući kako su Gomez i njezina pomoćnica Theresa Mingus upravo stigli u Teksas. Od tada se pojavio u Instagram pričama s Mingus i DeLeonovom zaručnikom Jayom Cosmeom u državi.
Instagram

Redovito ga gleda i podupire za vrijeme skoro tjednih hokejaških igara na klupama na ledu u Los Angelesu. Ipak, prvenstvo časti počasti prije svega.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =