Selena Gomez potvrdila Justin Bieber-free ‘Život je velik’ s novim Yacht Instagram Fotografije

Selena Gomez potvrdila Justin Bieber-free 'Život je velik' s novim Yacht Instagram Fotografije

Sinoć su Selena Gomez i njezin bivši Justin Bieber dobili trenutak da Instagramu ažuriraju svoje ljeta na Zapadu i Istočnoj obali. Bieber je bio prvi, podijelivši paparazzi fotografiju sebe i njegove zaručnice Hailey Baldwin koji su izgledali malo sumnjičavi, ubrzo nakon narod izvijestili su kako su njih dvoje usporavali planiranje vjenčanja jer su stvari postale previše intenzivne. Baldwinu se to svidjelo.

Post koji dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

slika

Instagram
3

Oko 60 minuta nakon toga, Gomez je podijelio vizualnu potvrdu "život je sjajno", što je i doslovno rekla u Instagram Liveu. Gomez je najprije objavio novi set fotografija Instagrama koji žive svoj najbolji život na jahti s prijateljima. Brodski udarci bili su joj u bikiniju s novom dugom kosom i šiške.

Post koji dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Kako bi to čekala u kući, podijelila je još jednu priču o njemu, a njezin je prijatelj Caleb Stevens (rumunjske glasine među njima raskomadane ranije ovog ljeta, Gomez je sretan singl, a on je njezin mali brat njezinog najboljeg prijatelja):

slika

Instagram

slika

Instagram

Tijekom svog Instagram Livea, također joj je obnovila svoje obožavatelje na nekoliko svojih projekata.

Što se tiče novog albuma, koji "zvuči stvarno nevjerojatan", Gomez je otkrio da je njezina omiljena pjesma "Rijetka". Pa, možda, jer je vratila naslov nakon što je shvatila da ne bi trebala curiti. Ipak, "lijepo je i ne mogu čekati da čujete ovo", rekla je. Dodatno je razgovarala o svom albumu kao "vrlo iskrena, ali razigrana, i osjećala sam se kreativno u pravom smjeru. Samo sam željela da se osjećam ono što se ovdje događa, što je bilo puno."

U tom zombijskom komedijskom filmu pucala je u New Yorku, dobro, učinila je. "Završio sam film u New Yorku, i to je stvarno, stvarno zabavno", rekla je. Želi više djelovati. "Volio bih raditi više filmova, a to će biti. Jednostavno radim ono što mogu."

Ostala ažuriranja o životu uključivala je njezin uzimajući šiške i njezin rođendan. "Okrenuo sam se 26. Čini se da to znači da sam odrasla osoba sada nekim ljudima."

1

Također je rekla da su stvari ovih dana vrlo dobre, čak i ako se ona ne odlaže svakodnevno poput drugih. "Život je super", rekla je gledateljima. "Volim Nicki Minaj novi album, volim novi album Travisa Scotta, volim i Drakea, ali Travis je dobio moje srce sigurno." Koja je to omiljena linija? "Baby mama na naslovnici Forbes."[Referenca Scottovoj djevojci i Gomezovoj prijateljici Kylie Jenner] .... U redu, dečki, dobro, to je u osnovi moj život ukratko. Ide stvarno, jako dobro. Radim puno čitanja, radeći, razmišljam o vama i to je to, to je sve što imam za tebe. "

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =