Selena Gomez pokazuje kako dati savršenu bočnu oči

Selena Gomez pokazuje kako dati savršenu bočnu oči

Što učiniti kada se suočite licem u lice s samozvana fanom koji je jednom ukrao vaše sunčane naočale? Pa, ako si Selena Gomez, uništite ih jednim pogledom.

Iako je možda namjeravala podučavati samo jednu lekciju (mislim da je to bio "Kako stručno staviti izvan stražnjeg selenatora na mjesto"), pop zvijezda zapravo je naučila dva; drugo - i još više korisno u našem mišljenju - "Kako popraviti umjetnost bočnog oka".

3

Prije nego što razjasnimo besprijekornu Selena Gomez Death Stare (koju smo otkrili sastoji se od samo nekoliko jednostavnih koraka), ovdje je kratka povijest onoga što je inspiriralo takav izraz rezanja: Čini se da je nekoć davno mlada pariška djevojka uzeo par Selena je dizajner okvira i pokušao ih držati otkupninu u zamjenu za besplatne ulaznice za koncert. Kada jučer pjevačica "Good for You" uoči posjeta pariškom NRJ Radio Station jučer, nije imala koncertne karte, već umjesto toga nekakvu svjetsku klupsku oči. I ostalo je sada Internet povijest (preskočite na 5:08 oznaku i gledaj Sel slay):

Da, osjećamo veliku potištenost za žrtvu Selenine buke; međutim, ne možemo ne samo da slavimo naš novi know-how u bacanju da prava količina sjene. Ispod, trodijelni tutorial koji je sama pokazala gospođica Gomez:

Prvi: Nakon što ste verbalno podsjetili svog potencijalnog primatelja o tome kako su "nezreli" i da "moraju biti ljubazni", skenirajte ih i pustite da se drži.

slika

Cvrkut

Zatim: Gledajte dolje kao da kažete: "Nemoj nikad više prijeći."

1

slika

Cvrkut

I konačno: Samo hoda.

slika

Cvrkut

�� �� �� �� ��

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 25 =