Selena Gomez i Justin Bieber su navodno prijatelji ponovno

Selena Gomez i Justin Bieber su navodno prijatelji ponovno

U studenom 2015., Justin Bieber je izjavio Access Hollywoodu da nikada neće prestati brinuti o svom on-offu bivšoj Seleni Gomez. "Nikada neću prestati voljeti je, nikada neću prestati provjeravati je li", rekao je. Godinu dana kasnije imali bi vrlo javnu borbu na Instagramu - jedan koji je doveo do Biebera privremeno brisanje platforme.

Od tada, javni Jelena trenuci bili su rijetki (dvoje u crkvi istog dana, a Gomez je pohvalio Biebera za svoj nastup One Love Manchester tijekom radio intervjua u lipnju), ali led je privatno odmrzavao. Gomez, koji dolazi s The Weekndom, i Bieber, koji možda upoznaju Paolu Paulin, očito se vješaju, javlja TMZ. Oni su samo prijatelji, vješali s uzajamnim prijateljima, i ništa nije romantično.

3

Paparazzi je fotografirao Gomeza koji je u nedjelju navečer ušao u svoj Studio City kući 10 minuta nakon što je Bieber stigao tamo u njegov automobil (TMZ ima fotografije). Bili su s drugim ljudima, izlazne detalje, a The Weeknd je navodno svjestan. Zna da su prijatelji; on bi bio tamo čak i ako ne bude na turneji.

Više izvora izjavio je za TMZ da su Bieber i Gomez također prošlog je tjedna družio se, a prvi se put spajao oko vremena kada je Gomez priopćila da je dobila transplantaciju bubrega.

Zaljubljenici u Jelenu naravno su već izlizani:

slika
Instagram

1

Leave a reply

− 1 = 1