Selena Gomez i Justin Bieber imali su Laguna Beach Valentinovo

Selena Gomez i Justin Bieber imali su Laguna Beach Valentinovo

Unatoč tome što su naizgled putovali do zračne luke LAX da putuju za Valentinovo, Selena Gomez i Justin Bieber zapravo su ostali u Los Angelesu, a snimljeni su subotom i nedjeljom na plaži Laguna. Obožavatelji uhvatili Bieber i Gomez u subotu i nedjelju na plaži.

Ovdje su u subotu bliske i cuddly:

3

I ovdje su jučer, fotografirali fanovi hotela Montage u Laguni Beachu. Imajte na umu različite odjeće koju Gomez nosi:

Laguna Beach je oko sat i pol vožnje udaljen od Studio Citya, gdje je Gomez kupio kuću u srpnju 2017. - tako da nema potrebe za avionskim prijevozom. Izlet iz LAX-a, koji su uhvatili paparazzi i pokriven s više prodajnih mjesta, možda je bio lažan, namijenjen kupnji parova neke privatnosti ili ih zapravo putuje do Laguna Beacha.

U nedjelju, dvije odvojene. Bieber je snimljen u crkvi, u kasnim poslijepodnevnim satima sudjelovao u krštenju:

Gomez, koji je nekad bio zvijezda na Disney Channelu, bio je uočen u Disneylandu gdje je postavljala nekoliko fanova. Bieber nije izgledao kao da je usred velikog dijela koji joj prati:

Gomezovo vrijeme u Los Angelesu s Bieberom je ograničeno. Kao lice trenera, očekuje se da će Gomez biti na jesenskoj / zimskoj modnoj markizaciji marke na 13. Nastupila je na prethodnim dvama emisijama marke:

slika

Gomez na treninzima proljeće / ljeto 2018. godine.
Getty Images

slika

Gomez na treningu Autobusa jesen / zima 2017.
Getty Images

I potvrdio jutros na Instagramu trenera, bit će sutra na showu:

Nije jasno hoće li joj se Bieber pridružiti u New Yorku kako bi mogli provesti u srijedu, Valentinovo, ili ako je vikend u Laguni Beachu bila njihova rana proslava.

1

Gomez i Bieber su prošli tjedan otkriveni četiri puta: srijedom u crkvi, gdje su pokušali biti tajni, četvrtak na koncertu Rex Orange County (a kasnije i na ulici), subota, "putu prema LAX-u" na plaži Laguna i nedjelju na plaži Laguna.

Iako njih dvojica nisu mnogo govorili o njihovu odnosu otkad su se vratili zajedno u jesen, Gomez je to objasnio Pano u studenom, zašto je dopustila Bieberu u životu. "Imam 25 godina. Nisam 18, 19 ili 20 godina", rekla je. "Ja cijenim ljude koji su stvarno utjecali na moj život, pa možda i prije, to bi moglo prisiliti nešto što nije u redu, ali to ne znači brigu o tome da netko ode dalje."

1

Leave a reply

52 − = 50