Chill, Kraljica zapravo nije u sjeni Meghan Markle u njezinom pismu suglasnosti za brak

Chill, Kraljica zapravo nije u sjeni Meghan Markle u njezinom pismu suglasnosti za brak

Je li kraljica voljela Meghan Markle? Provjerite da li ili ne. Nakon što je Kraljica jučer dala formalnu pisanu suglasnost princu Harryju i Meghan Markleovom braku, jezici su počeli klimati o tome je li kraljica ušla u suptilni sjenčanje Odijela zvijezda.

Nije baš kao što je kraljica učinila nešto takvo, ali neki su kraljevi obožavatelji pročitali pismo i razgovarali s impersonalnim načinom opisivanja američke glumice. "Izjavljujem moju suglasnost na ugovor o braku između mojega najdražeg voljenog unuka Princ Henryja Charlesa Alberta Davida Walesa i Rachel Meghan Markle, koji dopuštenjem navodim biti označen pod Velikim pečatom i upisan u knjige Privilegije Vijeće ", napisala je.

3

Usporedite to s njezinim opisom Kate Middletona u Instrumentu suglasnosti za brak vjenčanja i princa Williama, gdje je kraljica opisao Middleton kao "našu vjernu i dobro voljenu Katarinu Elizabeth Middleton". Odsutnost pridjeva znači da Kraljica voli Markle manje?

slika

Instrument suglasnosti za Kate Middleton i Prince William
Getty Images

Ne, jer Instrument suglasnosti nije isto što i pismo koje je jučer objavila Kraljica. Zdravo! potvrđuje kad je Kraljica dao formalni pristanak na William i Middletonov brak s Privilegijskim vijećem - ono što je učinila jučer za Markle i Harry - opisuje Kate Middleton na isti bezličan način:

Izjavljujem Moj pristanak na ugovor o braku između svojega najdražeg voljenog unuka Princu Williamu Arthuru Philipu Louisu od Walesa i Catherine Elizabeth Middleton.

U osnovi, ovo je sve formalno papirologija, a ne, recimo, osobna Hallmark kartica koju je potpisao Kraljica. Zahvaljujući Zakonu o kraljevskim brakovima iz 1772. godine i njegovom ugađanju iz 2013. godine, britanski vladar mora dati formalnu suglasnost za prvih šest ljudi koji su u redu za prijestolje; Harry je trenutno na petom mjestu.

Dodatno, Markle i Harryov instrument suglasnosti još nisu objavljeni; koja se približava vjenčanju 19. svibnja. Markle će vjerojatno imati neke fancy, adoring pridjevi napisano prije njezina imena, previše.

Middleton i Williamov instrument suglasnosti objavljeni su 21. travnja 2011. godine; otprilike tjedan dana prije vjenčanja 29. travnja. Zapisana je kaligrafijom, uokvirena, zapečaćena Velikim pečatom Kraljevine, a potpisala ga je kraljica Elizabeta II.

Osim toga, osim onoga što neki komad papira kaže, Markle ne provodi vrijeme s kraljicom i ima vezu s njom. LaineyGossip izvještava da su Markle i Prince Harry proveli britanskom majčin dan, prošle nedjelje, ručajući s njom u dvorcu Windsor. Jednog dana kasnije, Markle je debitirao s Queen of Commonwealth Dayom - dokaz da je kraljica prihvatila Markle dovoljno da je uključi u događaje kraljevske obitelji, kao što je Božić i crkvena služba u crkvi Commonwealtha prije nego što se čak i udala za Harryja. Dakle, svatko se može opustiti. Oni su najbolji, ili dobro voljeni prijatelji.

1

Leave a reply

67 − 64 =