Tko oblači Melanie Trump za inauguraciju?

Tko oblači Melanie Trump za inauguraciju?

Ažuriranje 1/20, 9 sati: Kako započinju aktivnosti Inauguracije, počinjemo dobivati ​​odgovore na pitanje tko će ovaj vikend odjenuti buduću prvu damu. Na putu do crkvene službe ispred svog muževa psovanja, Melania Trump uočena je u prah plavom odijelu, koju je dizajnirao Ralph Lauren, što je potvrđeno na Danas showu jutros.

3

Za večeru četvrtak noću, Trump je nosio haljinu Reem Acra:

slika

Getty Images

I za ceremoniju na nacionalnom groblju Arlington, četvrtak, nosila je Norisol Ferrari:

slika

Getty Images

1

Izvorni post, 1/18: Mnogi su dizajneri izjavili da neće odjenuti buduću prvu damu - posebice Tom Ford, koji je nedavno rekao ELLE.com: "Tko god je predsjednik ili prva dama, treba nositi odjeću po cijeni koja je dostupna većini Amerikanci, odjevena u Ameriku, odjevena u Italiju, oni su vrlo, vrlo skupe. Mislim da se većina žena ili muškaraca u našoj zemlji ne može odnositi na to i mislim da prva dama ili predsjednik trebaju predstavljati sve ljude. "Međutim, WWD izvještava da je Melania Trump pronašla dvoje koji su spremni staviti je u svoje dizajne za Dan Inauguracije.

Prema mjestu, Ralph Lauren i Karl Lagerfeld rade zajedno s Trumpom na odjeću za vikend. Ralph Lauren, jedan od najslikovitijih američkih dizajnera, obučio je Hillary Clinton i Melanie Trump tijekom izbora 2016. godine. Clinton je nosila Ralpha Laurena za svaku raspravu, kao i za njezin koncesijski govor - ljubičasta odjeća koja je imala posebno značenje - Melania je odabrala Ralph Lauren koja traži jednu od debata i noć na izborima. Ralph Lauren još nije odgovorio na naš zahtjev za komentar.

slika

Hillary Clinton u Ralph Laurenu tijekom rasprava.
Getty Images

Što se tiče Karl Lagerfeld, WWD primjećuje da ne znamo pod kojim od triju brandova koje on kruže - Chanel, Fendi i njegovu istoimenu oznaku - on bi mogao biti dizajniran za buduću prvu damu. Na pitanje za komentar, glasnogovornik Chanel je izjavio: "Chanel nije bio kontaktiran od strane nove uprave", i nije imao daljnje komentar o tome. Nema ni riječi o tome koji će događaj - pljesak ili balon Dana Inauguracije - biti za nju.

slika

Melania Trump nosi Ralph Lauren na Izbornoj Noći.
Getty Images

Jedno je sigurno, međutim: u petak, 20. siječnja, buduća prva dama Sjedinjenih Država htjeti nositi odjeću - sve što moramo učiniti je čekati i vidjeti čije je ime na naljepnici.

1

Leave a reply

16 − = 6