Stil A do Zee: Najbolji noga naprijed

Julianne Hough i Kenny Wormald

Thomas Whiteside

Opsjednut sam plesom. Hip-hop, balet, plesna dvorana - ne razlikujem se. Gledam ga, podržavam ga, i, posljednjih nekoliko godina, redovito su pohađali nastavu u pokušaju da ga svladam. Ne vjeruj mi? Imam dokaze: ormar pun jazz papuča, tap cipele i vrhunske cipele.

3

Najprije sam vidio Kevin Bacon jammin 'svom walkmanu na posteru Slobodan u veljači 1984., kada su se moji prijatelji i ja otišli vidjeti u lokalnom trgovačkom centru. Odmah smo usisali - voljeli su privlačne melodije; Voljela sam koreografiju. Više od toga, međutim, bio sam zainteresiran - dobro, užasnuto - po zemljištu. Da, bila je tužna da je skupina tvrdoglavih lokalnih djece (upozorenja o spoilerima) izgubila živote u nesreći u pijanom stanju, prije nego što je Kevin Baconova šiljasta kosa Ren preselila u grad. Ali ja sam bio više užasnut zbog kasnije lokalne zabrane glazbe i plesa. Godinama, svaki put kad bi moj umro krenuo prema onom izmišljenom ne-plesnom dekretu, zadrhtao bih.

Naravno, to je samo film. No, jedne noći ubrzo nakon što sam se početkom 90-ih preselio u New York, izašao sam s prijateljima u dječjem baru, sada zatvorenom ronjenju u East Villageu. Kad je Deee-Lite došao, udario se u pod. Odjednom se pojavio izbacivač i ukazao na znak zalijepljen za zid: "Ne plesa!" Očigledno, nema kabelske dozvole, niti noga nije opušteno.

Danas sam slobodno plesati u barovima (iako u Lady Gagi), a trenutačni trenutak momskog tinejdžera ponovno se prepričava. Kad sam prisustvovao screeningu novog Slobodan remake do sljedećeg mjeseca u multipleks blizu vas - pretpostavljam da bi bilo zabavno (provjeriti) i zabaviti (provjeriti). Natječite se s izvornikom? To je bio visoki poredak. No, ova inačica, u režiji Craig Brewer (Energičnost Teći) je - usudio bih to reći - jednako kao, ako ne i bolji, od izvornika. Ples sa zvijezdama alum Julianne Hough i njezin nozi, glazbeni video veterinar Kenny Wormald (također je glumio u ikonografskom plesnom tematskom oglasu za Gap, koji sam dizajnirao za Božić 2009.), imaju kemiju i poticaj koji rade na svim razinama. I dječak, oni ples svoje butts off. Gledajući ih, čitavo sam vrijeme prisluškivao noge. Što me mislilo.

Svaki put kad se jedna od mojih djevojaka žali da ona nema "ništa nositi", dajem joj vrlo jednostavno pravilo: Počnite s nogama. Taj savršeni par cipela može postaviti ton za sve ostalo što nosite. Moj prijatelj je čak odabrao vjenčanicu na temelju peta koju je zaljubila. Kao u izvorniku Slobodan, zaštitni znak crvenih kaubojskih čizama nosio Julianneov lik, Ariel, očito je katalizator za cijeli svoj ormar, od njezinih trapera minisa do njezinih bijelih okvira i kratkih kratkih hlačica. Dakle, za rujan, naš veliki modni problem u kojem pokrivamo sve glavne trendove ove sezone, mislio sam da ćemo okrenuti stvari naopako i raditi jesu velike poruke oko cipela. Ne samo bilo kakve cipele, bilo: Ovo su veliki pet, za što mislim da bi svaka žena trebala imati upravo sada. Tko bi ih trebao bolje modelirati od seksi, starih zvijezda čizme novog Slobodan, Julianne i Kenny?

Pogledajte cipele ovdje!

1

Leave a reply

43 − 41 =