Sarah Jessica Parker na to sramotno pada autoceste Carrie Bradshaw

Sarah Jessica Parker na to sramotno pada autoceste Carrie Bradshaw

Sarah Jessica Parker dobro poznaje donje rublje. Glumica i stilu učiteljica, koja ima svoju liniju cipela s Nordstromom, zbirku torbica i niz mirisa u trgovinama, broji klasični crni grudnjak kao što joj je potreban ormar. "Nosim crni grudnjak otprilike 365 dana", rekla je ELLE.com pri otvaranju Intimissimija, marke globalnih intimenata, sinoć u New Yorku. I sama Parker nosila je "relativno jednostavnu, vrlo laskavu, crnu, demi-cup, laganu čipku, radosni grudnjak", rekla je. "To mi se sviđa, ne kao kazna ili neka vrsta odore koju žalim, ali uvijek ga uvijek nosim, nosim haljine, traperice, nosim ga sa svime, crni grudnjak."

Okruženi svim tim donjim rubljem, morali smo pitati za tu nezaboravnu scenu Seks i grad u kojoj njezin lik, Carrie Bradshaw, šetnje pokazuje dobrotvornu pistu i pada na sredini niz stazu. U epizodi, Carrie donosi skup bejeweled donjeg rublja, created by Broadway kostimograf William Ivey Long.

slika

Parker u Intimissimijevoj trgovini u New Yorku
Getty Images
3

Legendarni kozmetičar Kevyn Aucoin, koji je preminuo 2002. godine, bio je na tom setu. "To je bio vjerojatno posljednji put kad sam provela značajnu količinu vremena s Kevynom Aucoinom, pa je to bila glavna memorija. Bilo je to tako velik posao da smo ga dobili i da je došao iako nije dobro". Rekao je Parker. "Pokušavali smo se brinuti o njemu i nadajući se da ćemo ga nekako učiniti ugodnim iskustvom za njega. To je ono što se najviše sjećam od tog dana."

Poznata frizura Orlando Pita također je bila na setu. "To je bilo tako velik posao za sve, uključujući i ljude u odjelu za kosu i šminku. Činjenica da su Kevyn i Orlando Pita bili tamo bili su stvarno veliki posao", prisjeća se Parker. "Znači, takav je način da se osjećamo kao da je to prava modna revija?"

Naravno, Carrieev dramatični pad (i kasniji susret s Heidi Klum) također je prilično teško zaboraviti. "Bio sam ozlijeđen i pokušavao sam otkriti kako pasti, jer sam vjerojatno morao pasti poput trideset, četrdeset, pedeset puta tog dana", rekla je. "Pokušavala sam pasti i ne bih se ozlijedila, sinoć sam upoznala ovu nevjerojatnu ženu, koja radi na tijelima. Rekla je da je to ono što se želite sjetiti o padu", rekao je Parker, krećući se s njenim zglobom , "I nikada nisam ozlijeđen, a nikad ga nisam zaboravio, volim pada, to sam radio u tonama i tonovima filmova i TV-a, volim fizičke stvari, mislim da je to stvarno zanimljivo i izazovno, a nikada se ne ozlijedim. "

slika

Youtube

Što se tiče kupovine donjeg rublja, Parker ima nekoliko prijedloga kako pronaći savršeni grudnjak: Naime, da biste svoj posao učinili sami. "Idite sami", rekla je. "Nikada neću donijeti svatko u kupovini, volim učinkovitost, a volim to učiniti i na moj savjet. Nije kao da ću staviti grudnjak i ožujak oko trgovine i pitati ljude o tome, čak i one s Osjećam se kao da to gospodarstvo čini samim sobom. "

1

Leave a reply

− 1 = 4