Marc Marc Jacobs službeno nema više

Marc Marc Jacobs službeno nema više

Ažuriraj 3/23: Marc Marc Jacobs službeno je donezo. Prema riječima WWD, tvrtka će prestati proizvoditi liniju MMJ i preklopiti proizvode - i niže cijene - u oznaku Marc Jacobs. Potez je očigledno dio plana za rast tvrtke u očekivanju moguće IPO, WWD bilješke. "Na neki način počinjemo na početku", rekao je Jacobs o potezu. "Namjera sada nije drugačija nego kad smo Robertu [Duffy] i Marcu počeo Marc ili Marc-no-Jacobs.Vjerovali smo da moda može postojati po mnogo različitih cijena, a to bi moglo biti flip-flops za 30 dolara, - mogla bi biti iskrenost i integritet u različitim vrstama odjeće, a ne bi trebala biti druga linija ili siromašni rođak ... Volim tu mješavinu stvari, tako visoku i nisku , bogati i siromašni, svi ti kontrasti, svakodnevni i izvanredni ".

Marc Marc Jacobs, Marc Jacobsova suvremena cijena, uskoro će biti stvar prošlosti.

3

Iako je linija upravo dobila osvježenje u rukama novih instalacija kreatora Katie Hillier i Luella Bartley, WWDBridget Foley izvještava da će "Marc Marc Jacobs oznaka biti prekinuta i da će ta zbirka biti apsorbirana u primarnu Marc Jacobsovu liniju". Ona nagovještava da to može biti dio strategije za ujedinjenje robne marke prije objavljivanja IPO-a (inicijalne javne ponude).

Taj potez ne znači da MXBJ (kao Marc-Marc linija je nedavno poznata) cijena će prestati postojati; Foley izvještava da će se linija Marc Jacobs proširiti na dijelove u suvremenim i luksuznim rasponima. Što se tiče kontinuiranog sudjelovanja Hilliera i Bartleya s robnom markom (dvojica su zaslužna za ponovnu energizaciju marke Marc Marc, a čineći ga jednim od najočitijih emisija tijekom New York Fashion Week-a), ostaje da se vidi.

Dobili smo poziv Marcu Jacobsu za komentar i ažurirat ćemo priču kad čujemo natrag.

1

Leave a reply

76 − 72 =