Iskra Lawrence Stars u Unretouched fitness uređenju s drugim pozitivnim modelima tijela

Iskra Lawrence Stars u Unretouched fitness uređenju s drugim pozitivnim modelima tijela

Iako možete prepoznati Iskra Lawrence kao lice #AerieReal i za stvaranje naslove s njezinim društvenim medijima postove pozivajući shamers tijelo, ona je također glavni urednik na RunwayRiot, inclusive modni i ljepota blog. Stranica je upravo predstavila svoj prvi izdavački program koji sadrži Iskra i druge modele svih veličina potpuno neotkrivenih. Svi su oni prikazani u atletskoj odjeći, a osobito važan detalj s obzirom na modele koji nisu ravni, često se kritiziraju zbog "promicanja" nezdravog načina života. Kao što smo već vidjeli, "fit" osoba ne izgleda na jedan način.

slika

Jen Plas
3

slika

Jen Plas

"Odabrala sam značajke marki koje imaju na umu različite tipove tijela - idealno je da svatko može pronaći nešto u njemu, a ja sam bio vrlo namjeran pričuvati sve što je prikladno", kaže kreativni redatelj i stilist za pucanje Ashley Hoffman. Ona kaže da je RunwayRiot "o nedovoljno zastupljenim ženama koje udaraju pistu za pristup modi", a ona je bila usmjerena na uredništvo da istakne "žene s teškim pogledima koje nose hladnu odjeću, a ne samo kupaće gaće ili donje rublje".

Modeli koji se pridruže Iskri su Chloe Vero, Laney Degrasse, Victoria Gomez, Chloe Marshall, Ash Walker, Fiona Falkiner i Michelle Vawer.

slika

Iskra Lawrence
Jen Plas

1

Na snimanju fotografija, Iskra kaže RunwayRiot: "Osjećam se dovoljno dobro, ne samo kao model, već kao čovjek. Ako se ne mogu odnositi na svoje tijelo, kako netko drugi?" Ona dodaje: "Svakodnevno morate prakticirati samozavarenost da biste imali pozitivan odnos sa svojim tijelom i samim sobom".

slika

Iskra Lawrence
Jen Plas

slika

Laney DeGrasse
Jen Plas

slika

Chloe Vero
Jen Plas

Pogledajte cijelo uredništvo i pročitajte sve intervjue ovdje.

1

Leave a reply

+ 77 = 85