26 Mora se pokušati Trendovi Ako je vaš ID stilova podebljano

Otkrivanje osobnog ID stila je sve o individualnosti. Postavljanje vlastitog prilagođenog filtra na najnovije trendove pista pravi je oblik umjetnosti - a pristup nikada nije jedna veličina. Da bismo vam pomogli u pronalaženju izgleda, mi smo se udružili s Hyundaiom kako bismo razvili tri zasebna ID stila. Da biste saznali je li BOLD utakmica, pročitajte dalje ili prijeđite na MODERN i ACTIVE.

Bold ID

Čak i kada ne aktivno tražiš središte reflektora, čini se da vas reflektori pronalaze. Bez obzira radi li se o novom modnom trendu ili je prvi koji je pogodio plesni pod, pojam wallflower nema tendenciju da unese vaš vokabular. Imate samopouzdanje da se nadoknadite i, budimo iskreni, radije biste nazvali više nego dosadno. Tražite podebljane uzorke? Ne tražite dalje od obitelji Knowles. Beyonceova neustrašiva ambicija i Solangeova samopouzdana ispisna mješavina i individualnost su sve što vam treba.

3

Moda Inspiracija

Pa kako se podebljani stil ID prevodi na AW17 modu? Radi se o tome da uzmete trendove staze zaustavljanja emisije i da ih rade za vas. "Podebljana žena je pravi pojedinac", kaže ELLE Fashion Editor Michelle Duguid. Za fotografiranje s našim partnerom Hyundai Michelle je tražila svijetle boje i snažne siluete, a crvena igra ključnu ulogu.

1

Za nadolazeću sezonu, podebljano ID može izgledati prema nekoliko ključnih trendova iz ELLE izvještaja o trendovima - uključujući Red Alert i Ujedinjene narode.

Crvena je boja sezonske sezone, ali mislite rafiniranije, a ne otvoreno seksualizirano. To nije samo zbog osvježavajućeg vala modela starih od 30 godina koji su bili predstavljeni u emisijama, od Max Mara do Simone Rocha. Također smo vidjeli kako se boja pojavljuje kod Prada, Roksanda, Preen i Fendi, gdje su komadi bili manje Lolita, odraslija.

AW17 sezona također je postala mjesto za mash-up kulturnih referenci, slavi ljepotu uključenosti i potičući podebljane društvene i političke izjave. Uzmi John Gallianov parfem reference za Margielu, koji je upotrijebljen za ilustraciju "sjećanja koje nas ujedinjuju i daju nam nadu", ili Raf Simons proslava "dolazaka različitih pojedinaca". Ovo je vrijeme za sve nas da postanemo revolucionari.

Novi sezonski izbori

Ovu se sezonu pomičite mješavinom svijetlih boja, živih grafika i neočekivanih tekstura. Slick dodatke u sočanim nijansama jabuke dobro se uklapaju s novim uzimanjem kamuflaža, završenim s bijelim šiljastim čizmama kako bi izgled zajedno.

The Ultimate Dodatna oprema

Automobil koji vozite trebao bi svijetu reći koliko je vaš osobni ukus kao i vaš ormar. Sa svojim jedinstvenim dizajnom, Hyundai Kona pogodio je marku. S oduševljenim osvjetljenjem dnevnih svjetala, kompaktni SUV će vas staviti u središte akcije - upravo onako kako vam se sviđa.

Automobil koji vozite trebao bi toliko reći koliko je vaš osobni stil kao i svaki drugi aspekt vašeg životnog stila.

Za Bold ID stil, Tangerine Comet je idealna boja koja nadopunjuje vašu smionu osobnost i pomaže vam da se istaknete iz mnoštva. Kompletan s visoko-kontrastnim prevlakom, ovo je automobil za ljude koji se ne sklope pažnji. Jesu li ljudi zurenje? Pusti ih.

Podebljani svijetli stil

Otkrijte Hyundai Kona kako bi odgovarala vašem stilu ovdje ...

1

Leave a reply

− 2 = 4