Selena Gomez pokazuje izvanredno odgovarajuće tetovaže sa svojim najboljim prijateljima na Instagramu

Selena Gomez pokazuje izvanredno odgovarajuće tetovaže sa svojim najboljim prijateljima na Instagramu

Ljeto Selena Gomeza koji živi njezin najbolji život nastavlja dok sinoć slavi 26. rođendan svog najboljeg prijatelja Courtneya Barryja. Glumica je podijelila neke sladak sladak na Instagramu koji je dokumentirao njihovu djevojčicu koja je uključivala pizzu, sladoled, pa čak i putovanje u tattoo salon. U prvom skupu fotografija, Gomez je napisao naslov: "Moj najbolji prijatelj je okrenuo 26. Prvi dio."

Moj najbolji prijatelj okrenuo se 26. Prvi dio.

Post koji dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

hladna obiteljska večera pretvorila se u divlje (ne mogu vjerovati da smo uvjerili @raquellestevens da dobije spontanu tetovažu)

Post koji dijeli CJB (@courtneyjbarry)

Pjevačica i njezini besties dobile su odgovarajuće tetovaže broja 4, koje je Gomez objasnio slatko značenje na svom Instagramu. "Najbolji prijatelj se okrenuo 26. dio 2." # 4 jer su ove žene ostale na mojoj strani 7 godina (@ashley_cook 12 godina) 4, jer ste mi 4 za ostatak mog života. Volim te dame. Svi me nadahnjujete da budete bolji, jači, bliži bogu i već smo živjeli većinu INSANE priča. Ne mogu čekati još 50! P.s @raquellestevens imao je napad panike. "

3

Najbolji prijatelj okrenuo se 26. dio 2. # 4 jer su ove žene ostale na mojoj strani za 7 godina (@ashley_cook 12 godina) 4, jer ste mi 4 za ostatak mog života. Volim te dame. Svi me nadahnjujete da budete bolji, jači, bliži bogu i već smo živjeli većinu INSANE priča. Ne mogu čekati još 50! Ps @ raquellestevens je imao stvarni napadaj panike - to je točka! ����♀️

Post koji dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Gomez i Barry također su dobili još par odgovarajućih tetovaža, broj 1 na rebra, samo za njih. Obojica su pokazali novu tintu na svojim Instagramima, pri čemu je Barry nazvala Selenu svoju "sestru zauvijek".

napokon smo to učinili! moj broj jedan i moja sestra zauvijek @selenagomez ❤️

Post koji dijeli CJB (@courtneyjbarry)

Gomez je objasnio značenje iza ove tetovaže. "I na kraju, moja stvarna # 1 @ courtneyjbarry ti si nevjerojatna žena", napisala je. "Način na koji se nosite s najzamjetnijim trenucima života je neopisiv i graciozan. Presvlačene su najcjenjenijim pričama najzahtjevnijima, dati ćete nekome svoj parfem, ako kažu da vam je mirisan, divlje se smiješite i uvijek se čvrsto držite u svom vjera, sestrinska ljubav, nevjerojatna prijateljica i prekrasna kći. Vi ste definicija NAJČEŠĆIH I ČUDAO!

I na kraju, moja stvarna # 1 @ courtneyjbarry ste nevjerojatna žena. Način na koji se nosite s najvećim zbunjujućim trenucima života je neopisiv i graciozan. Prenose li vas najluksuznija priča, one će vam dati parfema ako kažu da vam je lijepo miris, divlje se smiješite i uvijek se čvrsto držite u vašoj vjeri, sestri ljubavi, nevjerojatnom prijatelju i lijepoj kćeri. Vi ste definicija FEARFULLY i WONDERFULLY made baby! # 1

Post koji dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Zavrćujući Seleninu napetost aktivnosti IG-a je potpuno nova ikonska fotografija, koja joj pokazuje svježe lice i nosi veliki osmijeh.

Također je promijenila svoju biografiju, ali je zadržala svoj zaštitni znak: "po milosti, kroz vjeru".

1

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 89