Ovo je ono što princ Harry najvjerojatnije nosi za Royal Wedding

Ovo je ono što princ Harry najvjerojatnije nosi za Royal Wedding

Kraljevsko vjenčanje je udaljeno samo dva dana pa se moramo maknuti od svake drame i usredotočiti se na sretnije aspekte - poput onoga što će princ Harry nositi na velik dan.

Uostalom, on je bio uzimajući isjeckan za svoje nadolazeće dojmove ...

3

Predloženo je da će 33-godišnji princ nositi svoju uniformu za konjicu kućanstva za vjenčanje s Meghanom Markleom, ali da bi vjerojatno morao obrijati bradu, jer se kosu i uniformu na licu pojavljuju vojni krugovi.

Princ Harry, kraljevsko vjenčanje

Princ Harry u svojoj kraljevskoj uniformi
Getty Images

U međuvremenu, kraljevski dopisnik Penny Junor predvidio je da će se odlučiti za jutarnju haljinu jer to nije državno vjenčanje, rekavši ELLE UK: "Moje je uvjerenje da će Harry nositi jutarnju odjeću jer će to biti relativno nizak, u usporedbi s vjenčanjem svoga brata, a on više nije službenik za posluživanje."

Međutim, sada se vjeruje da će nositi svečanu uniformu Kraljevskih marinaca, prema pukovniji (via Telegraf).

Tvrdi se da će Harry nositi uniformu kao znak poštovanja prema pukovniji koju je preuzeo od svog djeda, vojvode iz Edinburgha.

slika

Getty Images

Kapetan Adam Caunter, koji će činiti dio Half Companya od 30 komandoskih grupa Royal Marines koji obavljaju kraljevski pozdrav kao par prolaze u njihovom prijevozu, izjavio je za objavu: "Mislim da će biti u svom bluesu, što je to nosit ćemo ga i to nam daje posebnu vezu.

"To je nešto s ponosom."

Eddie Wearing - koji je bušio vojnike i da će izdati svoje zapovijedi na dan vjenčanja - dodao je: 'Postoji osobna veza između kneza Harryja i muškaraca.

1

"To dodaje nešto na priliku jer je iskusio ono što imaju. To čini njihov odnos bliže.

Princ Harry, Meghan Markle

Getty Images

"Oni poštuju što je on, jer kao časnik koji je vidio aktivnu službu, učinio je ono što imaju. To nije samo aktivna usluga koju je vidio, već i rad koji je radio od ranjenih veterinara, kao što su Invictus Games. To poštuju.

U međuvremenu, Meghan je izdao izjavu kako bi potvrdio da njezin otac Thomas Markle neće biti prisustvovao kraljevskom vjenčanju zbog lošeg zdravlja.

Princ Harry i Meghan će se vjenčati u subotu, 19. svibnja, u Kapelici Sv. Jurja u dvorcu Windsor.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8