Nicki Minaj je super ponosan na ovaj kompliment od Beyoncéa

Nicki Minaj je super ponosan na ovaj kompliment od Beyoncéa

Nicki Minaj se pojavio SiriusXM Shade 45 promovirati svoj novi album Kraljica gdje je otkrila svoj omiljeni kompliment dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Beyoncéa.

Minaj je podsjetio na Beyovu reakciju na VMA izvedbu "Bang Banga" iz 2014. s Ariana Grande i Jessie J, gdje njezina promjena odjeće nije prošla točno kako je bilo planirano i rezultirala neuspjehom epskog ormara. "Jednom je rekla, a mislim da je to jako slatko kompliment, rekla je da kad sam bila gotovo na nacionalnoj televiziji s mojim zubima na nagradu, jer nisam mogla zip prerušiti se u vremenu, bila je kao, O, moj Bože, imam toliko poštovanje za to, zbog načina na koji ste to riješili, to je tako profesionalno, niste propustili svoj znak! Išli ste vani s onom haljinom onako kako je to ... Bili ste na toj pozornici kad prva je linija došla, učinio si ono što si morao učiniti! "

slika

Getty Images
3

Nakon izvedbe, Minaj je bio prilično neugodno, ali utješio je Beyoncéove poticajne riječi. "Bio sam vrlo ponosan što sam dobio takav kompliment jer sam bio poražen i ponižen da sam na pozornici, a polovica mojeg torza zalijepi haljinu na live nagradnu igru".

Poslušajte Minajov intervju ispod.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =