Majka slavi Njezin ‘Glitter Stripe’ strija s kćerkom na najpozitivniji način

Majka slavi Njezin 'Glitter Stripe' strija s kćerkom na najpozitivniji način

Bez obzira da li su to rupice na unutarnjem bedru, ožiljak od carskog rezanja ili vrh muffina preko par mršavih traperica, način na koji majke priča o njihovim tijelima ima neizmjeran utjecaj na mišljenje svojih sinova i kćeri o idealima ljepote i savršenosti ,

I zato je društvena medijska kuća jedne majke koja objašnjava strijama na njenom tijelu svojoj kćeri otišla je virusno, s obzirom na pozitivnu proslavu jednog od mnogih fizičkih trenutaka plodnog života ljudskog tijela.

3

Prošlog tjedna kampanji body-pozitivnosti i majka-dvoje, Allison Kimmey, podijelili su svoju kćerku s Instagramom i Facebookom zajedno s iskrenom i iskrenom raspravom o nedavnom razgovoru s kćerkom tijekom odlaska na plažu ,

Mir i ljubav ove nedjelje! Prvo - nisam iskopao tu malu stranu bradavice kuka koji je popping out rekao heyyyyy, ali onda sam razmišljao o jednom od @theashleygraham nevjerojatnih fotografija u ovom godinama SI kupaći kostim izdanje s istim strane hip peekaboo i odlučio sam ubiti baš kao i na mom vlastitu plažu. A možete i vi. Drugo - samo malo "provjeri" trenutak. Jeste li ikad uhvatili sebe kako sudite nekoga ili misleći da nikada ne možete biti tako dobri kao netko drugi? Obje ove misli su proizvod našeg ega ... Prije sam razgovarao o njoj - ona je prava kurva. I iskreno, jedino što čini je pokazati način da se odvojimo od nekog drugog - da li osjećate da su bolji ili lošiji od sebe. Svaki put kada se osjećam da sam se osuđivao ili osjećam usporedbu - dolazim na I CHECK sebe. Obično ono što vidim u toj drugoj osobi zapravo je nešto što vidim u sebi, nešto što sam svjestan - dobro ili loše. Pobrinim se da priznajem taj osjećaj, a zatim otkrijem kako su me i ona druga osoba koju sam se u početku odvojila od njih zapravo isti. Zato što sam ti. I ti si mene. Sve samopouzdanje koje izlučujem, također živi u vama. Sve ljubavi i radosti koju dijelim, tamo je i za vas. Samo zato što to imam, ne znači da ne možete - ima više nego dovoljno za sve ... Jer smo svi mi jedno. Samo djecaš! Xoxo Allie

Post koji dijele ALLIE �� Just Do You, Babe! (@allisonkimmey) na

Ukazujući na majčin trbuh, Kimmeyova je kći upita: "Zašto je tvoja trbuh velika mama?" Na što je ona zapravo odgovorila: "To su moje strijame."

Nakon što ih je pomno ispitivala, njezina je kći dovodila pitanje gdje su došli tragovi.

Kao odgovor na kćerinu prirodnu znatiželju, Kimmey je objasnio: "Pa, kad sam bio malo stariji od tebe, dobio sam neke pruge kada sam postala vrlo brzo! A neke od tih pruga su od kada sam te uzgajao u trbuhu.

1

Nakon što ih ponovno pogleda, dodala je: "Oni su sjajni i sjajni, zar ne?"

PITANJA KAKO SE OBAVITI NAŠE LIŠEĆE O NAŠIM TIJELIMA! Danas dok sam polagao na bazen sa svojom kćeri: Njezina: "Zašto je tvoja trbuh velika mama?" Ja: "Kako to misliš, dijete?" Njezina: "Ove linije, mama." (Pokazujući na strijama na trbuhu) Ja: "O, to su moje strijame!" Njezina: "Odakle dolaze?" Ja: "Pa, kad sam bio malo stariji od tebe, imao sam neke pruge kada sam postala vrlo brzo! A neke od tih pruga su od kada sam te uzgajao u trbuhu" Njezina: gledajući me upitno: "Oni su sjajni i sjajno, nisu li lijepe? " Njezina: "Da, ovo mi se sviđa, sjajno je. Kad mogu dobiti neke?" Ja: "Oh, dobit ćeš sjajne pruge kada dobijete malo stariju bebu!" PITANJA KAKO SE OBAVITI NAŠE LIŠEĆE O NAŠIM TIJELIMA! ❣️ Slušaju. Pitaju. A Vama je da im pomognete oblikovati kako će se osjećati o tim stvarima! Hoćete li nastaviti sramotu koju je društvo stavilo na vas? Ili ćete joj naučiti novi način ljubavi? Izabirem ljubav. Samo ti radiš Xoxo Allie

Post koji dijele ALLIE �� Just Do You, Babe! (@allisonkimmey) na

Zainteresirana i naizgled nadahnuta crtama na majčinom trbuhu, kćer joj je odgovorio: "Da, ovo mi je najbolje, sjajno je. Kada mogu dobiti neke? "

"Oh, dobit ćeš sjajne pruge kad dobiješ malo stariju bebu", odgovori Allison.

U roku od nekoliko dana post je primio više od 24.000 likova na Instagramu i 30.000 na Facebooku zahvaljujući majčinom inventivnom i divnom načinu utiskivanja tjelesne pozitivnosti i samoljublja u svom djetetu.

Pozivajući druge majke na istu inicijativu i usredotočiti se na pozitivno raspravljanje o svojim tijelima ispred svoje djece umjesto da kritiziraju svoje grudice i bumps, Kimmey je potpisao post: "Bitno je kako razgovarati s našim kćerima o našim tijelima. Oni slušaju. Pitaju.

Ja sam njezin kompas. A ona je moj pravi sjever.

Post koji dijele ALLIE �� Just Do You, Babe! (@allisonkimmey) na

"I vama je da im pomognete oblikovati kako će se osjećati o tim stvarima! Hoćete li nastaviti sramotu koju je društvo stavilo na vas? Ili ćeš joj naučiti novi način ljubavi? " zaključila je.

Bitno je kako razgovaramo s našim kćerima o našim tijelima. Oni slušaju.

Živeći na Floridi i uživajući u čestim danima plaža sa svojom djecom, Kinneyova stranica Instagram puna je slika samog sebe koji se pouzdano postavlja u bikiniju i dijeli poruke pozitivne tjelesne težine njezinim 57.000 sljedbenika.

Jeste li! Prestani pomicati sekundu! �� Morate to vidjeti iz nekog razloga. Morate to vidjeti jer ste se previše dugo bježali. Morate to vidjeti jer ste se uvjeravali da samo čekate savršeno (tijelo, život, čovjek, kuća, posao) da ćete konačno biti sretni. Morate to vidjeti jer ste se dugo vremena prestali pouzdavati. Morate vidjeti ovo jer morate znati da ste doslovno sve što je u vama sada da trebate. Zato što si ti. I to je savršeno. Zaustavljanje drugog pogađanja crijeva, znate da postoji nešto više. Znaš da mora postojati bolji način života. I imaš pravo. Ali to se ne može dogoditi dok se ne prihvatite, upravo sada, u ovom trenutku baš kao i ti. Morate vidjeti ovo jer je sada vaše vrijeme. Xoxo Allie

Post koji dijele ALLIE �� Just Do You, Babe! (@allisonkimmey) na

Međutim, čini se da je ovaj post hitovao s tisućama korisnika društvenih medija širom svijeta, nadahnjujući roditelje da otvoreno govoreći svojoj djeci o svojim tijelima i promjenama koje će njihova djeca neizbježno prolaziti dok odraste.

Kimmeyjev post dolazi mjesec dana nakon što je glumica Blake Lively govorila o važnosti da njezine kćeri shvate pravi značenje ljepote, sa ili bez Hollywood glamura.

[instagram]

ŠTO biste mogli naučiti da se volite i pronađete slobodu koja dolazi samo od neumoljivog uvjerenja baš kao što sada nalazite ... bez čekanja da izgubite težinu, zaradite više novca ili promijenite status vašeg odnosa kako biste počeli živjeti stvarno? Počeo sam samo ljubavno putovanje 2014. i to mi je trebalo 2 godine neuspjeha naprijed dolaziti na mjesto gdje sam se osjećala jako zapanjujuće u mom tijelu, u mom umu i mojoj duši. Pronašao sam resurse koje sam mogao pronaći, slijedio sam ljude kojima sam želio biti, a sam ostatak sam shvatio - s mnogo pokušaja i pogrešaka (i izgubio $) To je bio HARD. I samo bih želio da netko drži moju ruku kroz proces zajedno s malom intimnom okolinom u koju bih se mogao uroniti kako bi stekao znanje i podršku da poduzmem sljedeće korake kako bih se volio i pronaći snage u zajednici koja podržava istomišljenika. Zato sam znao da je jedini način za pronalaženje jednostavnog slijeda i interaktivnog životnog iskustva koji mijenja život PLUS okruženje koje će pružiti REAL promjenu i REAL podršku i REAL sestrinstvo - to bih sam trebao stvoriti. Tako sam učinio! I tako je rođen Self Love Lab eCource + privatna zajednica. To je 6 tjedna kompilacija najboljih alata koje sam osobno koristio za stjecanje samopouzdanja, ljubavi prema sebi i želji da svaki dan živim svoj najbolji život, zajedno s JEDNOM GODINOM za podršku rezultatima s preživljavanjem. To je savršena mješavina ekskluzivnosti koja se sastaje kolektivnim. Neprocjenjiva zajednica žena koje podupiru žene. I priliku koju ste čekali da biste dobili podršku za korak u ženu koju ste dugo biti! To je magija! "Znam kako je zastrašivanje da počnem. Znam kako je teško opravdati trošenje novaca na sebe. Znam kako je teško naći potporu. I znam koliko je teško napraviti trajnu promjenu. Na žalost, mogu samo uzeti 1% od vas na ovom putovanju sa mnom, tako da je ovo SAMO POZIV! Ako je to rezoniralo s tobom i da si rekao HELL YES !!! Zatim vas pozivam da odete na vezu u mom profilu i ispunite prijavu! Vidite ovo zbog razloga za bebu! Vrijeme je! Samo ti radiš Xoxo Allie

Post koji dijele ALLIE �� Just Do You, Babe! (@allisonkimmey) na

U intervjuu za Refinery29, majka dvoje otkrila je da ne želi da njezin dvogodišnji, James, i četveromjesečni Ines, odrastanje razmišljanja savršenstva idealan.

"Za mene, važno je da moje kćeri znaju da nije pravi život. Vidjevaju me obučeni u svu tu kosu i šminku, ali me i bez toga vidim. Želim da vide obje strane, jer nikada nije samo jedna strana ", otkrila je.

Evo žena koje vole Blake i Alison koji pomažu educirati mlade djevojke pravi ljepota.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 52