Kirsten Dunst na njenom ‘vrlo otežanom’ znaku u Beguila

Kirsten Dunst na njenom 'vrlo otežanom' znaku u Beguila

Ako ste ikada imali sočan osvetnički fantazman, tada će sljedeći film Kirsten Dunst, Beguiled, ima svoje ime nad njom. Dunst glumi Edwina Dabney, učiteljica u južnoj internatskoj školi u doba građanskog rata. Nicole Kidman je njezin šef, dok su Elle Fanning, Angourie Rice i Oona Laurence (to briljantni klinac iz Loše mame) igrati svoje učenike.

Nakon što je pronašao seksi, ranjen Yankee John McBurney (Colin Farrell) u šumi, južni zvončići odluče da ga ne odustaju kao zarobljenik u konfederacijskim postrojbama, a umjesto toga sestriraju ga na zdravlje. Negdje na putu, McBurney manipulira Dabneyju da padne za njega, ali onda shvati da nije jedina djevojka u koju je ušao. Što se događa kada žene preuzmu kontrolu nad situacijom? Upozorenje o mini spoileru: Recimo da je Nicole Kidman prilično zgodan sa drvenom pilom.

3

Prethodna verzija Beguiled napravio je 1971. redatelj Don Siegel s Elizabeth Hartman u ulozi Dunst i Clint Eastwood u Farrell's. Film u sedamdesetima uzeo je gledište čovjeka, ali ovaj put redateljica Sofia Coppola okrenula je scenarij, stavivši nas u ženske cipele.

ELLE.com sastao se s Dunstom u hotelu Carlton u Cannesu kako bi razgovarao s redateljskim redateljima, planira usmjeriti novi film Sylvia Plath The Bell Jar, i spavanje s Fanningovim sestrama.

Njezin pobožan, potisnut lik je Dunstova polarna suprotnost.

"Mislim, povezao bih plavu ranu (dala mu se konfederacijskim vojnicima) i pucala na njega, bez obzira koliko vruće. Bio sam kao," ne vjerujem ovom tipu ". Znaš što mislim, šalim se, ne bih mu dopustio da me takvim manipuliraju, ne znam, teško je usporediti psihologiju, jer je moj lik bio tako potisnut. ona je potpuno suprotna od onoga tko sam ja, ona je vrlo pobožna žena, koja je u njezinu dobu trebala biti oženjen s djecom u to vrijeme, zarobljena je i ona ima tog šefa (Nicole Kidman) i ona je pod palcem Pa mislim da ima puno toga na unutarnjem planu, ona je vrlo potisnuta, tužna dama. "

1

Colin Farrell je dobar sport, čak i kada ga objektiviziraš.

"Kolin je vrlo objektiviziran u ovom filmu, iako je bio dobar sport, znao je kad smo ga snimili znojenjem i smanjivanjem grana - znate, njegov romanovski roman. Rekao sam Sofiji da je to bio paket za tisak (za film): kalendar Colin Farrell. Zasigurno imamo slike za to. "

Beguiled

Colin Farrell i Kirsten Dunst u Zagrebu
Značajke fokusiranja

Ona je treća sestra Fanning.

"Vrlo sam blizu njih, najprije sam poznavao Dakotu, a onda sam upoznao Ellea, ali onda smo postali vrlo blizu ovog filma, ona bi spavala u mojoj kući, ona je poput moje sestrice, volim je.

Vrlo sam obiteljski orijentiran. Ja živim vrlo blizu moje obitelji. Moja je baka nažalost preminula, ali moja je mama vrlo blizu mene. "

Dunst je radio s mnogim, mnogim redateljicama.

"Ne želim govoriti zauzvrat, ali možda sam radio s više redatelja nego bilo koja druga glumica, mislim. To je kao nešto poput 11. I ako računate s Sofijom, bilo je puno. ... Uvijek sam radio s redateljicama, a mnogo puta na svojim prvim filmovima. Mislim da se krema uzdiže na vrh i ako ste dobri, onda ste dobro. razlika između muških i ženskih redatelja. "

Kirsten Dunst, Nicole Kidman i Elle Fanning u Cannesu

Kirsten Dunst, Nicole Kidman i Elle Fanning u Cannesu
Getty Images

Sylvia Plathova 'The Bell Jar', s Dakotom Fanningom kao vodstvom, bit će njezin sljedeći veliki projekt.

"Vrlo sam strpljiv u projektima koje odaberem, a ne osjećam se kao da imam svijet na vrhovima prsta. I stvaranje filma je vrlo težak posao i traje cijeli svoj život oko dvije dobre godine, i onda tri da ga promoviraju. Dakle, nisam poput: "Woohoo!" Ja sam poput, 'U redu, ovo će biti teško.' To nije učinjeno, još nisam ni počeo, a to je bila moja omiljena knjiga koja je odrasla, ali Dakota je to donijela [kao filmsku ideju]. Cijeli cast je ženska, usput, svih različitih dobnih skupina „.

Za Dunst, hrabrost znači biti istina prema sebi.

"Samo da budemo istiniti sebi, rekla bih, zvuči korijeno, ali ne znam što je drugo, to je tako teško, podigao si određeni način, svi imamo čudne stvari u našem mozgu, smo dobili, stariji smo dobili, izbiti, a zatim odabrati i izabrati sve više i više ono što želite učiniti. "

Beguiled je 23. lipnja.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1