Ivanka Trump optužena za “prvo svetište” u odsutnosti Melanie Trump

Ivanka Trump optužena za "prvo svetište" u odsutnosti Melanie Trump

Kada je predsjednik Donald Trump najavio svoju najstariju kćer, Ivanku, imenovan je pomoćnikom predsjednika, odmah je zapamtio jedno pitanje (osim mogućnosti sukoba interesa s bivšom istoimenom tvrtkom i nepotizmom svega toga ) - što je s Melania?

Naravno, kad je ušao u Bijelu kuću, Melania je preuzela titulu Prve dame, ulogu koja uključuje javne i svečane dužnosti i rad na obrazovanju, jednakosti žena i obiteljskim pitanjima.

3

No, od kada je Trump postao predsjednik, govor o ženskom utjecaju u njegovu životu i njegovoj karijeri uglavnom je bio usredotočen na svoju kćer, a ne na svoju ženu.

Ivanka i Melania Trump ELLE UK

Getty Images

Međutim, prema CNN pitao, Angela Rye, moglo bi biti više Ivanke nova uloga u Ovalnom uredu nego što se susreće s okom.

Prema samostalan, postoji neizrecivo pravilo da je Prva Gospa "gotovo uvijek prva osoba koja vidi ujutro predsjednika i posljednji koji mu govori prije nego što je krevet".

Prva dama je predsjednikova glavna linija potpore, povjerljiv i neslužbeni savjetnik.

Međutim, s Melaninom i Trumpovim sinom, Baron, koji trenutno živi u New Yorku, a Ivankaova obitelj se preselila u Washington D.C., čini se da mu se najstarija kći već pojačala kao Prva dama.

1

Trump obitelj ELLE UK

Getty Images

Jučer, Ruž je odgovorio na argument koji je napravio CNN suradnik, Paris Dennard, nad Ivankinom ulogom "viši savjetnik" i kako je to bilo različito u prethodnim upravama,

Tvrdila je: "Kada izazovemo da su ove uloge nedovoljno definirane ili nedefinirane u tim prostorima, to znači da ih ništa ne može smatrati odgovornim u smislu mjerila. Nadaju se i da ova vrsta labavog povezivanja s opisom posla znači da se mogu bezbolno povezati u sukobe interesa.

"Mislim da je pravi izazov jer nema pravu definiranu ulogu jer svi znamo kakvu ulogu igra Ivanka, a to je uloga prve dame jer Melania ne provjerava Donalda", dodala je.

Leave a reply

69 − = 66