George Clooney navodno plesao s Meghanom Markleom, dobio je Snubbed Fergie na Royal Wedding Receptionu

George Clooney navodno plesao s Meghanom Markleom, dobio je Snubbed Fergie na Royal Wedding Receptionu

George Clooney je navodno uspio dobiti obje Meghan Markle i Kate Middleton da plešu s njim u subotu u prigodi kraljevske vjenčanja Marklea i princa Harryja. Ali njegov šarm ima ograničenja, izvještava The Mirror: pokušao je pitati Sarah Fergusona da plesati s njim, ali Fergie je odbio. "Fergie ga je zamuckivao kad ju je pitao da plesa, a mnogo zabave ostalih gostiju", napisao je The Mirror. Ne mogu ih sve pobijediti (iako se čini, unatoč ranijim izvješćima, Fergie je uspjela dobiti pozivnicu na noćnu recepciju.)

Mirror ima još nekoliko intimnih detalja o privatnom večernjem prijemu koji je princ Charles održao za 200 gostiju u Frogmore Houseu.

3

Navodno su Harry i Markle obojali govore. U svom je Harryju rekao: "Vi ste ljudi koji me u" životu "Harryja, koji, kao što znate, predstavlja kralježnicu princu Harryju. Sada ću predati moju daleko bolju polovicu ... "

Markle je imao "emocionalni govor", prema The Mirroru. Zahvalila je kraljevskoj obitelji da ju je pozdravila u "tvrtki" i njezinim bliskim prijateljima za podršku u posljednjih nekoliko tjedana. Završila je riječima: "Pronašao sam svog princa."

Općenito, gost je izjavio: "Bila je neformalna i lijepa atmosfera. Cijela večer imala je stvarno ohlađenu, festivalsku atmosferu. "

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2