23 snella je spremna za spašavanje

23 snella je spremna za spašavanje

1. Draai je schuifspeldjes om

Als je haar niet op z'n plek wil blijven zitten, draai je schuifspeldjes dan eens na zodat de golvende kant tegen je hoofdhuid zit. De gladde kant je natuurlijk gladder (duh), a houdt niet zo stevig vast als de golvende kant.

3

slika

2. Gebruik zilverfolie tijdens het krullen

Wanneer je stijl haar hebt en gaat voor de curly izgled, je li najbolje mjesto za vas, u zilverfolie wikkelen en met de stijltang verwarmen. Slušalica se zagrijava i zagrijava za prirodne kruhove koji se nalaze u boji.

3. Gebruik de zaključavanje Techniek

Bijela tehnika je dostupna svima koji se brinu o pravilima. Ako vam se ne otvori, slobodno se prijavite da biste se upoznali s time da ste se upoznali. Odmah možete pročitati kako se otvoriti i odjaviti kako biste vidjeli kako je to moguće, a to je moguće i ako je riječ o velikoj mjeri. Zato je zdravi zalazak sunca. (Savjet preko matrice umjetničkog ravnatelja Ammon Carver.)

slika

1

4. Maak het einde van je vlecht ogromna met een schuifspeldje

Maak een knoopje aan het einde van je vlecht en schuif een speldje omhoog om hem vast te maken. Voilà: geen lelijke elastiekjes onderaan.

slika

5. Steek je haar makkelijk i snel op met schuifspeldjes

Moguće je da je kupac zet je eerst een pluk hau tussen je kruin en je haarlijn achter op je hoofd vast met een schuifspeldje. Malo je lijepo i lijepo izgleda, a to je odvojak od kojega je potrebno. Doe se saznao i planirao i povezao. Herhaal deze stappen totdat je 3 od 4 plukken van elke kant hebt vastgezet. Zorg daarbij je da je plaats van de schuifspeldjes steeds bijstelt.

slika

6. Gebruik een haarband

Draai je podnožja u zelenoj boji. Hoppa: een simpele, snella čvor.

slika

7. Izgleda da se nalazi u sobi spiralne

Dese spiraalni haarspeldjes kan je gewoon vinden bij de kruidvat van het merk Zenner en zijn net zo pramen als twintig normal schuifspeldjes. Draai ze in het midden van een knot en je jear zit steviger dan ooit.

slika

8. Verberg je elastiekje

Simpel i stilski: wikkel na het maken van een paardenstaart een plukje om het elastiekje en zet deze vast met een schuifspeldje.

slika

9. Oogschaduw op je scheiding

Neem een ​​oogschaduw in dezelfde kleur als je haar en brengett aan op je hoofdhuid in je scheiding. Hierdoor lijkt je haar dikker (vooral op foto). Als je je podnožja u stadijima drafta koji se mogu naći na internetu.

slika

10. Zagušite vodu zout = slani sprej

Meng 2,5 kopje bruizuje vodu koja se nalazi u blizini i koja se nalazi u blizini vode slani sprej. Pozdrav, dlakava kosa. (Savjet preko slavnog stilista Ryan Trygstad.)

11. Je li u zalasku za vožnju?

Om je (visgraat) vlecht je otišao strak te priznati, možete uživati ​​u najboljem izdanju u zenama. Als je klaar bent ispunjen vlechten kan je het elastiekje losknippen od voorzichtig uit je haar halen.

slika

12. Trek je vlecht uit elkaar

Je li vaša zastava i skijaškog trčanja, možete se upoznati s tim da ste se upoznali s tim. Maar trek niet te veel, želi dan zal je vlecht helemaal uit elkaar vallen.

slika

13. Geef je melkmeisjesvlecht textuur meten een tandenborstel

Een vlecht om je hoofd ziet u het mooist uit als hij een beetje rommelig je. Učinkovit učinak je da se susrećemo s tandenborstel tegen de haarrichting u borstelt.

slika

14. Houd je staut overeind met een schuifspeldje

Znaš li što je u redu? Dovoljno je zaustaviti se na putu u smjeru prsnog koša. Maak je vidio kako se plutaju, a stajale su na staklu.

slika

15. Ubrzano posjeduje kupaonicu za kuhanje

Een toiletbrilbedekker? Ja, zeker. Dit papier je net als vloeipapier je otišao u het opnemen van oleën. Odlučite se za to da vam je potrebna pomoć.

slika

16. Twee paardenstaarten voor een langere staart

Ručak za meiden sastao se pola sata prije nego što prođe nekoliko sati. Verdeel je haar u twee paardenstaarten onder elkaar: een bij i kruin en enen achter in je nek. Znači, to je u redu.

slika

17. Zet je haar vast op je hoofd nadat je het hebt gekruld

Ploča je opremljena i opremljena je na mjestima gdje se nalazi spreja na vanjski van je haardos wat haarlak. Maak het pas los wanneer je kovrče helemaal zijn afgekoeld. Rezultat: volja i volumineuze bos met krullen.

slika

18. Maak een vlecht voor losse krullen

Als je bio savršen krilni svijet, koji je izgledao povremeniji, a sada je dostupan i sretan. Maak de vlecht je los en je hebt nonchalante, valovit lokken.

slika

19. Verbergi uitgroei od grijze haren s maskarom

Als je je donar donker hebt geverfd, bestaat er en heel makkelijk trucje om je uitgroei i verbergen: breng een beetje van een maskara u juju kleur aan op je uitgroei.

slika

20. Dva su mjesta koja se nalaze u sjeni mjesta za optički izgled.

Om een ​​opzij vallende pogled na linkove koje ste dobili, a to je nažalost na kojem je leg je je li nad glavom linkerschouder. Zet een plukje achter je linkeroor ogroman u een klein staartje. Verberg se susreće s ostatkom mjesta za opuštanje. Znaš li što je to što tražite?

21. Vlecht je pony ogroman

Als je een hekel hebt aan je pony tennen het sporten je hem langs je haarlijn vast vlechten. Hij zal niet meer u je gezicht vallen tijdens je vježbati ja sam zaljubljen u kombinaciju sa zweet niet zorgen voor onzuiverheden op je voorhoofd.

22. Maak je knot ogroman met een streng haar

Ja, dit kan écht. Houd je također ogroman i jeftiniji graditeljski objekt koji se nalazi u zaljevu. Trek naprijed i lijevo od zijkant tussenuit na draai dit om je čvor zodat het op z'n plaats blijft.

23. Trek aan je krullen wanneer ze nog topli zijn

Als je krullen nog topla zijn, kan je ze nog omvormen. Trek ze voorzichtig uitelkaar om er een meer boemskih valova izgledati van te maken.

Ako je ubijanje je voor je haar>

1

Leave a reply

8 + 2 =