La dieta della frutta e verdura je od samo 3 dana, je vrlo učinkovita i čini se lako izgubiti. Ecco perché è da provare

La dieta della frutta e verdura je od samo 3 dana, je vrlo učinkovita i čini se lako izgubiti. Ecco perché è da provare

Zamislite svaku tendenciju trenutka, dobro je razmisliti o predlaganju jedne dijete koja je uzimala u obzir da je uobičajena tradicija potrošila više laganih jela, a tako je i došla do znanja dieta della frutta e verdura (također nazivaju "dijeta Kalifornije" ili "Hollywood"), jedna dijeta svjetla za pratiti 3 dana i slijedi dalje od režima kontrolirano. Njegovo je uspjehe dovoljno pretežno od velikog slijeda poznatih osoba koje su imale, ali funkcionalno i učinkovito u dalekom dimagrire. Ova prehrana je u početku proizlazila iz konzumiranja solo pompelmola, ali u posljednjih nekoliko godina ovaj je model bio omekšan, omogućujući također i uvođenje drugih vrsta voća, a također i od nekih vrsta voća. Slijedi ovaj režim prehrane, ujedinjuju se dva učinka: da se depurativo, detox i onako snažno drenante frute, uz jednu drastičnu gubitak težine zbog neto kalorija.

Dieta della frutta: koliko si slatkiš?

Ova vrsta napajanja je strukturirana, dakle, za samo 3 dana po mjesecu i osigurava neznatnu važnost: može se doći do gubitka un chilo e mezzo al giorno. To je temeljno jedna vrsta dijetalnog porijekla koji se temelji na prisutnosti jednostavnih šećera i vitamina. Svrha je da se drenirati u tijelu osiguravanjem izvora energije za brzu uporabu kako ne bi ukazivali na eccessivi i opasni cali energetici, pa čak i činjenicu da se mora slijediti za neko vrlo ograničeno vrijeme. Jako je preporučljivo proseguirla oltre quei 3 dana. Jedna od važnijih elemenata je da se uzimaju u obzir da su kulinarske delicije: fresche e provenire da coltivazioni biologiche.

3

Dieta della frutta e verdura

Getty Images

Još je neko potrebno znati prije početka

Unatoč tome što je jedna dijeta koja se usredotočuje na šećer, ne isključuje ni jednu od glavnih proteina, također u vrlo ograničenom smislu. Usto, je ovdje tijekom cijele dane malo veličine di verdura, sopratutto di tipo fibroso. Postoje i mali postotak masnoća i proteina iz jogurta koji se koristi za pripremu frulata i centrifugira. Zahvaljujući velikoj koncentraciji vitamina, vlakana i minerala koji se preuzimaju, trebali bi se spriječiti i cali energetici kojima se lako može ići, pogotovo u stanju di forte calore. Jasno je da je i indispensabile također una corretta idratazione e popiti litru di acqua al giorno. Ovo je glavni uvjet jer će biti ona koja će osigurati ispravnu dijagnostiku i uklanjanje tjelesnih toksina. La dieta je strukturirana tako da dolazi a također i šest puta dnevno ma uvijek pasti bazu frutta. Činjenice su jednostavne, a to su one koje daju energiju tijela koja se može odmah koristiti, dok u manjoj količini ima proteina i vlakana. Il contenuto u maslinama, međutim, je stvarno esiguo. Također, mnoga jela od žitarica, ukupna količina dijeta neće se naglo povećati, dolazeći oko 1600 kalorija, što je sasvim dovoljno baka za jednu osobu. U stvari, ilegalnog metabolizma srednje ženske, u linijskom difuznom, nalazi se oko 1800-2000 kalorija.

Dieta della frutta e verdura

Getty Images

Što odabrati između voće i povrće po dimagrire?

Visto da ova dijeta je bazirana uglavnom na fruti, postoji velika mogućnost da se konzumirati. Svaki je proizvod, u stvari, opremljen specifičnim značajkama i doprinosi slabljenju. Primjer je l 'ananas, che tutti conoscono per le sue proprietà digestive e di "sciogli grasso", ili le prugne che sono ottime per regolare l'intestino pigro. Također se mogu baviti i keljusom, aragurijom, melonskim žutom, pečenim i prženim biljem, dobrim izvorom karotenoida, pigmentima bogatim antioksidansima koji predstavljaju optimalnu oružanu zaštitu protiv populacije radikala. U tim frutti su također Minerali dolaze magnezij (posebno aktivno u metabolizmu masnih kiselina), rame (s važnim ulogom u održavanju tkiva u krvi u formiranju redovitih kuglica), potassio (fondamentale per l'equilibrio idro-salino corporeo). Svjesno postoje vitamin dolaze la C i la, koji imaju važne funkcije protiv infiammatorija i povezuju se s stimulacijom sistema immune. La verdura fibrosa će osigurati postizanje dolaznih potreba pancia piatta e tonica. Preko slobodne lettucije, songino, finocchi, sedano, cicoria, dok su oni da se izbjegavaju velike količine amida dolaze u potato.

1

Dieta della frutta e verdura

Getty Images

Un esempio di menù per dieta di frutta e verdura

Ovo je primjer današnjeg menija tipičnog za 3 dana, pa slijedi sjetivši se da uvijek napojite dvije litre vode dnevno. Nakon dijeta, važno je slijediti režim održavanja ravnoteže, kao što je npr. Dieta mediterranea.

Giorno 1

Colazione: centrifugato di mela i banana, caffe

Pranzo: insalata Iceberg s jednim uljem, makedonija s ananas, kivi, riba

Cena: jogurt s cherries

Giorno 2

Colazione: coppetta di fragole e albicocche

Pranzo: sladoled od banana, mela i jogurta bijelo

Cena: spinaci s avokadom, aururijom

Dan 3

Colazione: tè verde, kivi

Pranzo: melone e cioccolata

Cena: finocchi con arancia e cannella

Po slanju o spontanu mogu se konzumirati pića energizzanti e tisane drenanti, dok su banditi žitarice i efekte proteine ​​baze riba. Pochi i condimenti concessi, samo bazu biljke i potreban je za dobro hidratiranje. da ukloniti fruticu koja sadrži jednu postotak eccessiva di maslac, i fritture, i dolci e le bevande alcoliche.

Dođi dimagrire u zdravoj dijeti

Ovviamente ova dijeta je sasvim sbilanciata, i dopušta se da izgubite samo tekućine u tijelu ne intaccando masu grassa. Zato je rizik ponovnog kupnje. Il vero slaganje to će biti, u najvećoj mogućoj mjeri, u jednom trenutku nakon toga, a kada se usvoji jedan tip napajanja, raznolik i bez eccessi. Mangiare za nekoliko dana isključivo je isključivo frutta, a nije ništa ni po izboru za organizam po čitavom nizu motiva: frut ima visoki sadržaj šećera, čiji su eccessi odgovorni za većinu poremećaja kojima medij populacija pati e sono proprio quei macronutrienti koji moraju biti više kontrolirani tijekom jedne dijete. Mangiare solo frutta, također, želi privući tijelo od proteina i masnoće, indispensabili za održavanje masnog volumena i, paradoksalno, zbog aktiviranja procesa lipolize, odnosno razgradnje masnoća, indispensabili per un corrected dimagrimento. Niti je jedna dieta koja se može slijediti od bilo koga: primjerice u slučajevima bolesti kao što je dijabetes je potpuno neuvjerljiv. Da bi se izbjegao i da se bolest može izazvati bolest, uzrokuju visoki sadržaj ugljikohidrata kratkog lanca, visoko fermentanti, koji se međusobno povezuju s košticom, stvara meteorizam i poremećaj probavnog trakta. U redu, le controindicazioni postoje, prije svega po nekim vrstama osoba.

Dieta della frutta e verdura

Getty Images

Također je važno da je otvoren u braku, a to je bogato neponovljivim aktivnim principima, koji je puni vitamina i temeljnih minerala za tijelo, ali ne može se aktivirati interne vie metaboličkih soli il tuo intervento. Ovo je potrebno, primjerice, da je korektno, primjerice, da je ananas tendira da se ubrzava metabolizam, trebamo konzumirati raznovrsne piliće da bismo se mogli s njim probuditi. Osim toga, nell'ananas je prisutna jedna molekula koja se naziva bromelina, koja se u velikoj količini može predstavljati kao problem za mnoge ljude. Nije dovoljno, u stvari, da je broj alergijskih reakcija povezan s njom.

Dieta della frutta: quali conclusioni?

Sve u svemu, ovdje je jasno da je ovaj pristup nijedan idealan za dijabetes stalno što je frutta mora biti prisutna u svojim tijelima uz odgovarajuću količinu ugljikohidrata kompleksa, proteina i masnoća. Na taj način osigurat ćemo ravnotežu tijela koja će imati sve elemente potrebne za očuvanje i ponižavanje stvarnih rezervnih pohranjivanja koje su uzroci naše bolesti, tj. Masnoće koje se nalaze u posebnim stanicama.

Read također:

Dimagrire, drenare, combatere la fama nervosa: la dieta + recept za gubitak kože zahvaljujući energiji vode

Kada je li vam potrebna velika poteškoća u prehrani?

1

Leave a reply

36 − 34 =