Jer magnezija i potassija su rimedi prirodnih efekata protiv zadržavanja idrica 25Aug

Jer magnezija i potassija su rimedi prirodnih efekata protiv zadržavanja idrica

Jer magnezija i potassija su rimedi prirodnih efekata protiv zadržavanja idrica

Ormai možemo reći da je trauma probni kostim l'abbiamo superato. Neki od nas mogu se veseliti zbog toga što je prošao malu ocjenu, nakon čega je u zadnjem času dijeta slagalica e sport; Per altre magari IL risultato ne è stato altrettanto Brilliante, ma il caldo e il piacere di godersi le giornate di opustiti kobila ci Hanno fatto zbivati, tutto sommato, tempo con noi stesse, con la promessa di rientrare nel nostro vestito preferito l'nekretnine prossima.

Međutim, ne postoje uvijek u chili u eccesso il problema, također žene magre i daleko fizički mogu imati suhe bolesti mogu se nastaviti kao klasik gonfiore alle gambe, pod kutijama o savezu che si manifesta svakodnevno e ​​che diventano, soprattuto u posjedu, intollerabili. Ipak, unatoč tome, se pokušava slijediti jedna životna sana, često se ne uspijeva izbjeći da neki od faktora koji više utječu na gonfiore degli arti inferiori, la retention idrica. La ritenzione idrica predstavlja infatti un punto dolente 90% žena e su za koje je vrlo teško naći rješenje definitivno. Diretta conseguenza di un 'eccentuata e prolungata ritenzione sono quegli anestetici cuscinetti di cellulite che rovinano la siluetu naših krava.

 

gambe

Getty Images
3

Elementi dolaze magnezija i potassija mogu biti od velike pomoći u hvatanju pri zadržavanju vode, zahvaljujući svojim raznovrsnim kvalitetama i različitim formulacijama u kojima su dostupni.

Žensko muškarca po excentenciji je dato proprio da ovo odiosa buccia d'arancia koji ne žele da saznate kako se neprestano bavimo sportom, zanima se i proviamo sve nove tretmane. Nažalost, problem je više kompleksno od onoga što može izgledati i, ponekad, nije dovoljno samo za klasične dvije litre vode dnevno, ali moramo ići i raditi dublje u dubinu.

Ritenzione idrica: Zašto je tako opasna?

La ritenzione idrica je neuobičajena pojava koja se sastoji od akumulacije tekućina i koje se manifestiraju ponajprije kod žena na razini di noge, kozu i glutei e le cui uzroku mogu biti raznovrsne ali baza je uvijek prisutna za lošu cirkulaciju i neadekvatnu regulaciju s lymphatic sustava. Koliko di noi boli od gutanja do kraja ljeta u ljetnim mjesecima, au zimi su ruke i noge gelidi? Ovo je dokaz da sustav lymphaticus ne funkcionira kao nesposobnost.

 

gambe

Nelli prostor između interijera naših stanica je prisutan u tekućini nazvanoj intersticijalnom u kojoj se odlažu i akumuliraju se tvari koje odlaze i tekućine koje izlaze iz kapilara. Nel circolo sanguigno, oltre il blood, je također prisutan i tekući sloj, koji se oslobađa od specifičnih gljiva i ima zadatak da drenare ove tekućine, čisteći ovaj način organizma. Quando questo non avviene o avviene u modo non regolare, si ha ritenzione idrica, cioè il Liquido di scarto si preneseni Nello Spazio intercellulare e DA origine al gonfiore Che nella Maggior parte dei casi si ograničavajući je UN fenomeno transitorio e Che non arreca eccessivi problemi ma da, u slučaju više gravi može se transformirati i u lymphedema, tj. da je rigonfiamento di una particolare zona del corpo che rappresenta una vera e propria malattia e viene tale deve essere tenuta sotto stretto controllo medico.

Dođi, rekao je, jedan od glavnih glavnih uzročnika zadržavanja vode je celulit, jedna vera e propria patologija koja je uvijek povezana s ristagno di liquidi corporei.

Faktori koji predispongono alla retention idrica

Postoje mnoge loše navike koje favoriziraju nastajanje zadržavanja i svih problema kojima je legati dolaze:

  • Condurre uno stil di vita sedentario: potrošiti više sati sjediti ne pomaže pravilnu cirkulaciju tekućina interstiziale i sprečava sustav lymphatic di coordinarsi in modo appropriato con quel venoso.
  • Bere e urinare malo: a scarso apporto di liquidi dall'esterno, a mancata eliminazione delle scorie organiche determina una rallentamento del traffico linfatico, favorendo the formation of edemi and gonfiori localizzati.
  • Una rossz alimentazione: obesity i loš način habitanja su podrijetlom od gonfiore intestinale koji se često spajaju s edemom ispod arti inferiori. Za njih, u stvari, postaje problematico sostenere un peso eccessivo.
  • Il fumo: le sostanze tossiche presenti in sigarette incentivate the deposizione delle scorie e impedire la torrente linfatico di portarle via.
  • Stitichezza: Ovo je jedna problem zajednički apsorbira debelog crijeva. Unutarnji inflamator je glavni uzrok gutanja abdomena i lošeg cirkulacije.
  • Uporaba tacchi alti: ostaje po nekoliko sati na tacchi alti favorizira ristagno di liquidi uzrokuje poziciju innaturale assunta dal piede.

 

potassio

Getty Images

Osim toga, postoje i periodi u kojima se siromašnije di ritenzione idrica. U stvari, primjerice, il gonfiore, il senso di pesantezza e il lieve dolore alle gambe mogu se pojaviti tijekom uporabe pillola anticoncezionale o u blizini tijela ciklusa, per via dei pechi di progesterone e prostaglandina; al contrario, također la menopause može povećati rizik od retencije zahvaljujući smanjenju estrogena i povećanju LH i FSH.

1

Ja remedi contro la ritezione idrica: magnezija i potassija

Ja savjetujem zajedničkim argumentima da je problem zadržavanja idrica sigurno da vodim jednu životu sana e aktivno; prestati pušiti i slijediti jedan dieta sana, očuvanje stabilnog svog vlastitog utega. Nekad, međutim, slijedite ove pismo, a ove savjete ne bi se mogle bastariti, pa je stoga potrebno prolaziti manjom bojom.

Najvažnije alate koje žele izbjegavati zadržavanje su dvije male elemente, od temeljnih svojstava.

Magnezij: animacija cijelog tijela

Il magnezija je oligoelemento od posebne važnosti, a mnogobrojne su njegove funkcije. U stvari, impliciraju se u mehanizmima sustava mišića, srca, nervusa i imuniteta. Ona pridonosi ravnoteži pojedinih elektrolita koji su prisutni na stranicama membranskih celularnih stanica i čiji koncentracije utječu na učinkovitost krivog lymphata. Ilagnesio, u stvari, djeluje na permeabilitet membrane mobitela i, sukladno tome, utječe na prolaz kroz potassija i drugih elemenata. U tom smislu, čini se da su komunikacije nervoza i mišići učinkoviti. Osim toga, neovisno o brojnim reakcijama enzimatskih i metaboličkih svojstava, njegovu nepostojanost može dovesti do slabijeg opadanja, s većim nakupljanjem smeća u tekućim intersticijima, a time i zadržavanja vode.

 

celulit

Getty Images

U genere, IL magnesio PUO essere assunto tramite una corretta alimentazione u quanto è presente u molti alimenti, dolaze po esempio cereali integrali, legumi, frutta secca, u frutti doći ananas, fragole, ciliege, dinja e nella verdura foglia Larga doći brokule , laktuga, cavolfiori.S obzirom na to da je iznos od 200 do 350 mg dnevno, kada se ne uspije ostvariti ovaj kvantitativni doprinos, može se primijeniti na integraciju.

U stvari, on je sada dostupan u raznim tipologijama integratori e diformacije različitih, sve posebno koncentrirati i tako se moraju djelovati u lokalnoj situaciji. U stvari, jedan od problema s magnezijem dijabetesom je da često manipulacije životinjama, između tretmana i napajanja, dolaze daleko od ogrebotina do 80% magnezija prisutnih. Nell'integratore, međutim, magnezijem je u obliku biosponila po organizmi.

ja koris Sono rapidamente visibili: osim un poboljšanja od retencije vode, također će se poboljšati za osobe koje pate od migrene, osjećaj iscrpljenosti i problema koncentracije i pamćenja.

Potassium: toccasana della circolazione

Ako je zadržavanje idrica dovelo do neravnoteže između vode i elektrolita u tekućim ekstrakularnim traktima, potrebno je da postoji i jedan nedostatak bolesti. I njegovi su razine, u stvari, legati one druge, što je glavni dio prodaje koju koristimo u kuhinji. Il loro rapporto je antagonistico, pa onda kada je prisutan prodaja, potassija se aktivira po eliminiranju kroz urin. Sama membrana svih naših stanica je prisutna specifična proteina koja regulira koncentraciju sodio e potassio. Njihov odnos treba zadržati na vrijednostima od 3: 1. Dakle, ako razine vlage nisu dovoljne, soj u eccesso favorirà il ristagno dei liquidi, izazivajući slab proizvodnju urina koji će izgledati vrlo tanko, pa bogato slagama.

Ecco kako je jedan od najboljih metoda za izbjegavanje zadržavanja idrica è mangiare malo salato, u stvarnosti je moguće da se i dalje nalazi u prehrambenim proizvodima koje potrošimo. Možete se upoznati s manja od potassija također nakon ne intenzivne suzdržavanja, uz uporabu abusa i sofisticiranih alkohola.

 

celulit

Getty Images

Dakle, potrebno je podnijeti veliku količinu hrane i hrane, kao što su insaccati, formaggi stagioni, junk food i alimenti industriali confezionati. Preko Libera invece, a frutta Fresca (avokado, banane, kivi, UVA, ecc.), Cioccolato fondente po Via Della Maggiore componente di kakao (dall'80% u POI), gljivicama, frutta secca e amidacei dolaze le patate.

Spesso the potassium is present in the integrators in stock combined with the magnesium to assure un učinak defaticante, rienergizzante e po borbi protiv stresa i također stati di fatigue.

Preporučujem miglori za izbjegavanje zadržavanja idrica

Boriti se u takvom načinu da zadržavanje idrica želi spasiti neku drugu seriju di pericolosi efekti negativnih koji se pojačavaju u vremenu predisponendo razvoju problema više serije.

I Savjet di base su un corretto stile di vita via dieta e sport (come per esempio il nuoto che abbina il movimento armonioso di tutto il corpo con il massaggio naturale dell'acqua) sono sempre validi, magari approfittiamo delle vacanze per concederci lunghe passeggiate sul gdje se nalazi voda, voda i voda sabbia stimulira cirkulaciju. Nadalje, možemo spomenuti i ove metode, a posebno u slučajevima koji su naglašenije, upotreba korištenih biljnih pripravaka Tarassaco, Ippocastano, Pilosella i Centella asiatica da se odluče raditi s naporom u leđima i osiguravaju tako bolji prolaz; također, abituiamoci a bere acqua iz finine od jutarnje svježe svježe i adekvatne količine sladoleda, iskorištavamo detoksicijsku moć spice kao što su ginger i concediamoci lokalizirani tretmani dolaze massaggi linfodrenanti i pressoterapija koji autaju cirkulaciju sanguigna a non ristagnare.

1

Leave a reply

32 − = 25