Oroscopo dell’anno 2015 znakova po znaku

Oroscopo dell'anno 2015 znakova po znaku

L'anno che verrà ... ce lo racconta l'oroscopo di Elle

Nakon tri godine od tensione i nesigurnosti, il 2015 ci nudi definitivno perspektive celestija više jasno i jasno. Počevši od prošlogodišnjeg 2012. godine, svi smo se uključili u borbu između Uran i Pluton, dok je zbog planeta i razočaranja i transformacija demolirala svijet svijeta kraja dvadesetog stoljeća i počeo graditi nešto novije. Uobičajeno je da se tri mjeseca nakon jednogodišnjeg događaja, a zatim u ovom slučaju, slijedi niz godina i teško, s dodatnim sedimentima i razdobljima burrascosa.

3

U 2015. g. Trebamo se suočiti s još jednim, u marci, ali mi smo takvi talasni navikli na ove sukobe koje smo znali što očekivati, i s obzirom na to da smo već prošli, već je prošlo. Tutto rezulterà trasformato, proprio dolaze kada izašle iz sunca nakon toliko piogge. Sposobnost Uranstva da stvara događaje neprestano se više manifestira kroz sukobljenu destruktivnost s Plutonom, ali se čini zbunjenom od vruće podrške optimizma Jove, što donosi promjene u najboljem mogućem roku. Već su se upozorili na kraj 2014. godine, ali sada je učinkovitija odluka o Plinonovom utjecaju i jačanju onoga u Jove, evo da će 2015. godine biti mnogo više od jednostavne varijacije klimatike. Biti će respirirati osjećaj sigurnosti i revitalizacije.

Nakon nekog razdoblja neizvršavanja ili odustajanja, prirodno je reći da je ono što prije, iludendosi addirittura nije uspjelo ništa. O osvajamo skrivenu sigurnost, s druge strane, prije nekog vremena. Ovaj put, međutim, neće biti moguće vratiti se: Uran i Plutone su napravili dobar posao i sada je lakše prekinuti napore da pokušaju eventualnu rekonstrukciju. Ove se godine pokazuju da je svijet postao potpuno drugačiji: ono što se odnosi na 1990-te i prve godine novog stoljeća trebalo bi biti razmatrano u prošlosti. Svaka nova godina služi neko vrijeme za pronalaženje svoje vlastite identitete, ali mi smo 2015. godine ... Je li trenutak da se napustiš u dvadesetom stoljeću.

Ispirata e rinvigorita dall'entusiasmo di Giove i Urana, la primavera del 2015, čini se idealnim momentom za poduzimanje novog putovanja. L'estate se nastavlja sa samim duhom u primorskoj, ali u kolovozu Giove cambierà segno. Tijekom svoje trajnosti u Leoneu, puno je ideja i povjerenja što se nalazi u Vergini, što se čini slabijima, a godinu dana pretpostavlja jednu tonu više sbiadite. Il cieco entusiasmo lascia il posto je nešto više od prudente i refleksivno. Ako ne uspijete dodati bookmarklet u Mozilla Firefoxu na gore opisani način, postoji još jedan način. Kliknite desnom tipkom miša na link i odaberite naredbu "Bookmark this link ...". chi non guarda dove mette i noge. Nekoliko tjedana kasnije, Saturn će reći da je inspircija samo jedan od elemenata iz ekvationa: međutim, nužno je suvislo i praksa da se riješi rješenje.

Često je važno postaviti ove pojave autunnali nel giusta prospettiva. Sjećanje na poticajima u Uranu i Plutonu posljednjih tri godine, riječ je o pocetku: jedna priznaja da se nakon velikog entuzijazma u prvoj i njenoj ljetini, teritorij izvora nove ere. Il 2015 je svakako jedna godina od čekanja sa zadovoljstvom i maksimalno iskoristiti. Svakako, najveći dio nas je više zanimljiv pokretima Mars i Venere, planeta od oduševljenja i ljubavi.

Diversamente od prošle godine, Marte se pojavljuje za volontiranje cijelog 2015. godine, i susreće se s Venere tri puta: era iz početka iz 1980-ih godina koja nije bila u jednom godini. Gli amanti celesti imaju jasno veliku potrebu za povratom izgubljenog vremena, a u jednom godini pozitivno kao ovo, lako je shvatiti.

Provjerite svoj Oroscopo 2015, po znaku!

ARIETE

1

Toro

Gemelli

Cancro

Leone

Vergine

Bilancia

Scorpione

Sagittario

Capricorno

Acquario

Pesci

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1