Category: Časopis

Oroscopo dell’anno 2015 znakova po znaku

Oroscopo dell'anno 2015 znakova po znaku

L'anno che verrà ... ce lo racconta l'oroscopo di Elle

Nakon tri godine od tensione i nesigurnosti, il 2015 ci nudi definitivno perspektive celestija više jasno i jasno. Počevši od prošlogodišnjeg 2012. godine, svi smo se uključili u borbu između Uran i Pluton, dok je zbog planeta i razočaranja i transformacija demolirala svijet svijeta kraja dvadesetog stoljeća i počeo graditi nešto novije. Uobičajeno je da se tri mjeseca nakon jednogodišnjeg događaja, a zatim u ovom slučaju, slijedi niz godina i teško, s dodatnim sedimentima i razdobljima burrascosa.

U 2015. g. Trebamo se suočiti s još jednim, u marci, ali mi smo takvi talasni navikli na ove sukobe koje smo znali što očekivati, i s obzirom na to da smo već prošli, već je prošlo. Tutto rezulterà trasformato, proprio dolaze kada izašle iz sunca nakon toliko piogge. Sposobnost Uranstva da stvara događaje neprestano se više manifestira kroz sukobljenu destruktivnost s Plutonom, ali se čini zbunjenom od vruće podrške optimizma Jove, što donosi promjene u najboljem mogućem roku. Već su se upozorili na kraj 2014. godine, ali sada je učinkovitija odluka o Plinonovom utjecaju i jačanju onoga u Jove, evo da će 2015. godine biti mnogo više od jednostavne varijacije klimatike. Biti će respirirati osjećaj sigurnosti i revitalizacije.

Nakon nekog razdoblja neizvršavanja ili odustajanja, prirodno je reći da je ono što prije, iludendosi addirittura nije uspjelo ništa. O osvajamo skrivenu sigurnost, s druge strane, prije nekog vremena. Ovaj put, međutim, neće biti moguće vratiti se: Uran i Plutone su napravili dobar posao i sada je lakše prekinuti napore da pokušaju eventualnu rekonstrukciju. Ove se godine pokazuju da je svijet postao potpuno drugačiji: ono što se odnosi na 1990-te i prve godine novog stoljeća trebalo bi biti razmatrano u prošlosti. Svaka nova godina služi neko vrijeme za pronalaženje svoje vlastite identitete, ali mi smo 2015. godine ... Je li trenutak da se napustiš u dvadesetom stoljeću.

Ispirata e rinvigorita dall'entusiasmo di Giove i Urana, la primavera del 2015, čini se idealnim momentom za poduzimanje novog putovanja. L'estate se nastavlja sa samim duhom u primorskoj, ali u kolovozu Giove cambierà segno. Tijekom svoje trajnosti u Leoneu, puno je ideja i povjerenja što se nalazi u Vergini, što se čini slabijima, a godinu dana pretpostavlja jednu tonu više sbiadite. Il cieco entusiasmo lascia il posto je nešto više od prudente i refleksivno. Ako ne uspijete dodati bookmarklet u Mozilla Firefoxu na gore opisani način, postoji još jedan način. Kliknite desnom tipkom miša na link i odaberite naredbu "Bookmark this link ...". chi non guarda dove mette i noge. Nekoliko tjedana kasnije, Saturn će reći da je inspircija samo jedan od elemenata iz ekvationa: međutim, nužno je suvislo i praksa da se riješi rješenje.

Često je važno postaviti ove pojave autunnali nel giusta prospettiva. Sjećanje na poticajima u Uranu i Plutonu posljednjih tri godine, riječ je o pocetku: jedna priznaja da se nakon velikog entuzijazma u prvoj i njenoj ljetini, teritorij izvora nove ere. Il 2015 je svakako jedna godina od čekanja sa zadovoljstvom i maksimalno iskoristiti. Svakako, najveći dio nas je više zanimljiv pokretima Mars i Venere, planeta od oduševljenja i ljubavi.

Diversamente od prošle godine, Marte se pojavljuje za volontiranje cijelog 2015. godine, i susreće se s Venere tri puta: era iz početka iz 1980-ih godina koja nije bila u jednom godini. Gli amanti celesti imaju jasno veliku potrebu za povratom izgubljenog vremena, a u jednom godini pozitivno kao ovo, lako je shvatiti.

Provjerite svoj Oroscopo 2015, po znaku!

ARIETE

Toro

Gemelli

Cancro

Leone

Vergine

Bilancia

Scorpione

Sagittario

Capricorno

Acquario

Pesci

12 fraze na proročanstvu da posvete chi ti je učinio pati

12 fraze na proročanstvu da posvete chi ti je učinio pati

le frasi sull'orgoglio Sono quelle pillole di saggezza necessarie non perdere di vista le cose davvero importanti. L'orgoglio in amore e in amicizia è in grado di rovinare i rapporti più belli, quando si preferisce rinunciare qualcuno piuttosto che ammettere di aver sbagliato.

Nelle relazioni di ogni tipo nalaze se zbog različitih vrsta proroka, onog ženskog e ai maschile. U ljubavi, ljepotica čovjeka može voljeti: ne priznajem da sam sraman, ne opraštam se, ne zaboravljam biti u dužnosti i uvijek se usredotočiti samo na sebe. Umjesto toga,proročanstvo ženskog je drugačije, i dolazi iz čuđenja ignorirati, o offese per qualche gesto noncurante dell'altro.

Ecco i nostri 12 aforismi sull'orgoglio, dalle frasi celebri di Oscar Wilde i veliki mislitelji, alle frasi più belle. Odaberite ono što vam više čini!

Frasi sull'orgoglio in amore

 1. Scusarsi ne znači uvijek da ste si sbagliato i da je druga u pravu. Značajno je da ti je to više veza s vašom priličnošću. (Fabio Volo)
 2. The problem of the people proudly is that they do not say what they are proving per paura di soffrire. Svjesni smo da je sve unutra i pažljivo. Le persone prilično su potrebne za iznenađenje. (Robert Daniels)
 3. L'orgoglio di una persona je odgovoran za gotovo čitavu njegovu solitinu. (Richard Krause)
 4. L'orgoglio je la virtù dell'infelice. (De Chateaubriand)
 5. Muškarci bi uvijek željeli biti prvi ljubav jedne žene. Ova je la sciocca vanità. Le donne imaju jedinstvenu instinktu za stvari: oni vole biti posljednja ljubav jednog čovjeka. (Oscar Wilde)

  C'è gente che pur di non perdere il proprio proroglio, è disposta a perdere le persone

  Frasi sull'orgoglio u prijateljstvu

  1. Inghiotti il ​​tuo prgoglio svako doba, ne smeta. (Anonimo)
  2. Bisogna učiti apelirati. L'orgoglio ci intrappola, l'umiltà ci libera. (Fabrizio Caramagna)
  3. C'è gente che pur di non perdere il proprio proroglio, è disposta a perdere le persone. (Anonimo)
  4. U generalu, l'orgoglio je baza svih velikih pogrešaka. (John Ruskin)
  5. Nitko je tako prazan da su oni koji su mali di sé. (Andrew Jackson)
  6. Ako ne avessimo proročanstvo, ne postoji lamenteremmo di quel degli altri. (de la Rochefoucauld)
  7. L'orgoglio je gotovo uvijek bolja: još uvijek je najgore: l'enigma. (Alexandre Dumas otac)

   Oroscopo 2017: le prognoze za godinu dana od svih znakova zodijaka

   Oroscopo 2017: le prognoze za godinu dana od svih znakova zodijaka

   Jeste li sretni? L”oroscopo 2017 ima puno ponude, samo ako ste spremni i poduzeti neke rizike, a ako ste dovoljno sigurni da biste proveli svoje projekte, a da ne izgubite svoj put. Nakon un inizio molto travagliato, u drugom desetljeću 21. stoljeća počela je živjeti sretno, a također i umorna zajednica podvrgnuta pozitivnoj transformaciji, prolazeći od neumjerenog pessimizma koji dominira prvim razdobljem po oroscopo 2017 a un atteggiamento più positivo, che utvrditi kako je napredak i prosperitet sposobnosti transporta li se do 2020. godine.

   Dođi uvijek, Il motore di tutta l'oroscopo 2017 je moćni Saturn. Zašto nas fašimo ono što čini Saturna. Lui predstavlja najrazličitije temelje na kojima se nastojimo izgraditi i ambicijama koje smo sagradili za realizaciju. Quando Saturno je u sukobu s drugim planetima, život postaje nesiguran i nastojimo tražiti siguran položaj; kada se ostali planeti podržavaju, ecco che possiamo uslijediti početak rekonstrukcije.

   Negli posljednja dva godine smo vidjeli da se Saturn može podnijeti iz djela Neptuna, kao što su kobile od oceana koje erodirale stijene mijenjanjem panorame familiare naših vite, da se svaki dan volessero provesti preko nekog fragmenta roccia. Ma sta per cambiare tutto. Saturn je izlazi iz portala Nettuno i formirao je aliju s Uranom. Je li to da je Uran incarnatizirao promjenu i uništavao stvari točno kako dolazi amo rekonstruirati, ma u ovoj oroscopo 2017 pojavljuje se postojala duboka intesa između Saturna i Urana. Ovaj put, kada će se demoliti nešto, pokušat ću zamijeniti nešto nešto drugo i bolje. Entrambi i planeti su aridi, u određenom smislu, i mogu se odnositi samo na njih; Neptuno je, međutim, nezaobilazan, a to je ono što određuje problem s Saturnom.

   La Nuova Alliance će već biti aktivna u početku oroscopo 2017, s prvim kontaktom u posljednjem tjednu 2016; pa će biti u mjesecu i posljednjem mjesecu, a to je zbog čega bi želja da se obnove i potaknula proizvodnja tih dvaju planeta nastavit će se čuditi za čitavog ljeta.

   Saturn i Uran mogu pružiti liniju vodiča, ali zato što se stvari mogu realizirati, i zato što mogu biti zabavne, bit će nužna L'Influence of Giove, koji će se naći u znaku Bilanci za veći dio godine: Bilancia je jako dobrodošao Jove, i sve će ići za najbolju. Giove će također biti uključen u igru ​​scherzoso con Urano, pošto se dva mjesta međusobno razmješavaju, u suprotnom smjeru, i dalje se šire više u njihovim granicama, da vidim golubicu sposobnosti dolaska. Kada Urano reče: "Facciamo nešto drugačije!", Evo što će Giove odgovoriti: "Što je nešto drugo od izuzetno drugačijeg?" I od ovdje prenderanno vita le situazioni. Saturn će izgledati prilično malo sreće pred njim sličnim prijedlozima, ali Giove će biti bravissimo u rassicurarlo, s klasičnom pacifi na spalla volje značiti da je sve u redu, jer je to dobro što je to učinio, i sve će se nastaviti.

   Sarebbe već dovoljno za cijelu godinu, ali le prognoze za horoskop 2017 nisu konačne: Giove je također interesantno un allineamento con Plutone, Ovo je predodžba o zamisli o preuzimanju rizika, biti boljom i dostojanstvenijima, kako bi se ostvarila izvanredna poduzeća.

   Rezultat finale ovog oroscopo 2017 će biti jedna neobična mješavina, jedna od sredstava između jednog i drugog kanjona. Postoji mnogo stvari koje će vam pomoći da se osjećate ugodno, bez obzira na to, da ćete biti sigurni da ćete biti sigurni da ćete biti sigurni da ćete biti sigurni da ćete biti sigurni da ćete biti sigurni da ćete uživati ​​u svom životu. Ako ne znamo što je potrebno, trebamo li sve ostalo što smo dosad dobili. E guardandoci attorno, noteremo uno spirito ljubavi i privlačnosti i jedne spiljske potrage za onim što bi se moglo dogoditi: èina je senzacija koja uvijek uspijeva stvoriti Giove e urana. Era parecchio tempo koji nas ne osjećamo tako da ćemo se osjećati kao da je jedna sorta od ovisnosti.

   Sve će to zahtijevati, naravno, nedvojbenu energiju, ali po sreću Marta će se odlučiti i prenijeti na cijeli oroscopo 2017., a razliku od 2016 kada je, prije svega, u prvim mjesecima, nedostajalo prekomjerno prokletstvo i trebao bi se očekivati ​​da će se vratiti. Marte će također biti zainteresiran za svoje prijatelje i prijatelje s Venere: i oni će biti zajedno u Ottobre, dodajući da je pizzico di romanticismo u fine dell'estate, i da će u prvim mjesecima ove godine biti nekoliko trenutaka tensione, e l'esito biti tutt'altro che scontato. Ancora una volta, si tratterà di avere la fiducia necessaria per affrontare tutti i rischi emotivi.

   Quello evidenziato dall'oroscopo 2017 neće biti postojan, u bilo kojem smislu. Postoji mnogo promjena i mnogo nesigurnosti. Ma će biti i godina u potrazi za poticajnošću i optimizmom, koji su u posljednjim fazama bili definitivno latentni: živjeti i promjeniti radikalnu potrebu za izgradnjom un futuro mira je definitivno vrlo različito da je samo početak neizmjerne destinacije , Promjena je: to je vrijeme za pretvaranje novih ideja, kako bi se vjerovalo u sebe i izraziti vlastitu snagu - a možda i da se usudi pokazati pizzico di coraggio.

   9 nevjerojatnih priča o lovcu

   9 nevjerojatnih priča o lovcu

   Che ci abbiate provato o meno, su sigurni da su svi vi imate, at least jednom, imaginato di fare sesso in tre. Eccovi le confessioni u stilu Seks i grad di nove žene na njihovu najbolju majku na trois.

   1. "Eravamo un ragazzo e due ragazze, da smo se upoznali sa svojim najboljim prijateljem. Sretno sam u sobu, a ja sam se upoznala s pizdom dugo, pa sam se probudio i počeo baci. Moram priznati da nisam želio da odemo: oni su bili sposati i voljela sam da je ona sama sa mnom. Jednom sam jednom započeo laku noć dok sam ga uzeo, a onda smo ušli u ruži. Sve u redu ona je uskrsnuo od njega koji je ostalo sretan dok sam sjedio na njegovu licu. Četvrto je sve u redu i da je današla era da se nije uspjela ništa ". Lucy, 28 godina.

   2. "Un mio amico je imao ideju ići u klub za striptizete, ali on je već bio i bio sam curiosa, pa sam odlučio provesti. Pokušali smo više (to je bio prvi put da smo završili u kombinaciji s kolegama), pa smo vidjeli da smo čuli da smo gledali: moj prijatelj bio je tako excitato, a također ja, tako un certo punto ja sam intromessa i ja tražim: 'možemo igrati i nama?'. La coppia che stavamo gledati ne vidim ono što tražim. Iznenađujuća je žena koja se udružila u zajednicu. La ragazza je jako carina i ja sam tražila da i ja che toccassi. Nije imao nikakvih problema i zato nisam ja ponovio dva puta. Dok je nastavila raditi svoj muškarac, počela sam se baviti, ali nisam bila tako velika pa sam izgubila u brzom interesu. Ja sam se odlučio da se odmaknem i od masturbarla, ali vidio sam da sam odlučio da ide dobro u fondo: ja sam se smanjila i počela sam laku. Ne znam da sam u toku završio da sam započeo osjećaj da je moj prijatelj koji me pompavao od dijete: on nije imao puno plesa, pa je pustio vrlo snažno po ulasku u mene, a ja sam završio po koliziji s denti le parti intime dell'altra djevojke. Bio je malo pijan, ali u redu la serata molto interessante ". Kendal, 27 godina.

   3. "Stavo sam putovala sa svojim prijateljima u nekoliko tjedana, a ja sam počela svoj put u Lisabonu u Portugalu, a ja sam prvi put u hostelu napravio prijateljstvo s djecom iz Australije, čija sam abbronzatura i čiji naglasak imam odmah se zainteresirao, a ona je bila poznata po tome što su me nazvali John e Steve, a mi smo kupili desetine bobica od 1 euro tipične Portugalske i cijelu Sangriju besplatno što je kapa, a mi smo odlučili da pretvorimo cijelu noć u jednu noć da prođemo u pubu u pubu, a nakon toga, pet minuta nakon mene, sam vidio Steve i ja sam počeo bacati i njega. To je sve što mi je bilo uspjelo, a mi smo se našli na hostelu, a cijelo vrijeme sam mislio 'Mio dio, je savršen: dva australijana fichissimi che probabilmente ne vedrò mai mai in vita mia, je un'occasione unica!' smo tornati u hostelu smo se probudili u kupaonici i počeli smo iz tuširanja: ja sam se krenula naprijed i John me je uhvatio iza, dok je Steve bio pred mene. Bagnati smo se sjeli na parkiralištu koja je bila u sredini stroja: John i Steve su napravili turn i iznad. U potpunosti smo uništavali kupaonicu: bilo je vode u svim dijelovima svijeta, odjevena je u svakom koraku i bila je na vrhu podnožja nasuprot prostrane sobe. Il giorno mi mi smo svegliata s osjećajem velikog zadovoljstva, ali bilo je odličan činjenica da ih više ne bih pregledavala. Naprotiv, nekoliko tjedana kasnije, dok je Lagos stao roniti po svom autobusu po Madridu, tko sam pronašao na banchini ako ne i John i Steve zbog svojih drugih prijatelja? Promemoria: kada putovanja zaino u spalla ti rendi račun che il mondo è proprio piccolo. Srećom, nije bilo takvog susreta previše embarrassing i nemam ih više revizija od tada. Jedna je prva noćenja portugalska koja je pamtljiva da se sjećam, ma punto e basta ". Mackenzie, 28 godina.

   4. "Moguće je govoriti o jednom mladiću, a ja sam sada sa svojom sadašnjom fidanzom i jednim parom. da uvjeravam CHIUNQUE da sudjelujemo. Mislim da je esencijalna aktivnost na početku, prije svega zato što su naši bližnji bili tako coinvolti da biti spremni napraviti bilo što ih pitajmo. La pare miglior je bio njihov alternarsi nel fare sesso con me: raznolikost od onoga što mi je učinio bila zabavna i bez zanosa. To je sve u redu, a ja sam čuo tu drugu djevojku koja je bila s njom u vezi s mojim bližnjima: non lo sostportovo. Imam probati malo na spalla za darle il cambiio, ma ne ne voleva znere. Allora mi su seduta imbronciata i očekivati ​​da će završiti najmanje pola minute. Nije bila la prima iskustva grupe koja sam napravila i nije bila posljednja. Secondo me je jedna stvar da se iskušam, pogotovo ako niste previše ljuljačka od jedne od osoba koje su uključene ". Bri, 22 godine.

   5. "Stavo sam govorila s nekim tipom Tindera, pa smo se razmjenjivali i počeli razgovarati. Mislim da sam se odlučio da odemo na film i njegov je suvremenik koji je također bio prilično atraktivan unito alla serta.Ili smo se fiksiraju i vraćamo se malo, završavajući se u jednoj od njihovih soba, počeli su se stisnuti, dok sam ih spogliavo. Hanno me sesso con me na turnu, a ja voljela sam s njom orale s drugim. È stato je prilično eksitantno. Poi sono per qualche tempo con il ragazzo con il quale avevo iniziato una chatta e devo dire che ci siamo divertiti parecchio ... " Lea, 22 godina.

   6. "Ja sam imao svoje prijatelje i prijatelje sa svojom najboljom prijateljicom i onim boyom koji sam izgubio od virnosti. Bio je 4. srpnja, a ovaj me je pitala za odlazak iz mjeseci. : 'Dai, invitiamolo e basta!' Sve u redu smo se svatili na svom bedu: bio je tako excitato da gocciolava madido di sweore. Io, per superare l'imbarazzo, lo prendevo in giro costantemente e non riuscivo a guardare quando loro due facevano sesso tra di loro. Ne želim da nikad nisam rekao da lo avrei učinio i definitivno ne bih ponovio! " Abigail, 21 godine.

   7. "Studija u inozemstvu, u Irskoj, bila je u jednom baru nedjeljom u srijedu. me l'avesse regalata, ma i buttafuori del locale nisu bili sretni. Nakon što sam preporučio u ginocchio, ja bacao sam da sam ja ostao u baru, jedan muškarac irski vrlo lijepo je počeo govoriti i u jednom trenutku smo počeli baciarci. je došao do svoje prijatelje i bio vrlo simpatičan i počeo me koketirao sa sobom, pa je to bila jedna druga osoba s kojom sam izašao da je večera bila lezbijka. a ja sam i ja tražim da se volontiraju s njim, ali ne znam da si to uradio i da smo počeli odmah. accavall oni un nerve. Poi su promijenili ulogu dok sam ja ostao u istoj poziciji. Kada mi je stancata rekao sam da moram ići u kupaonicu. Kada su izašli ne c'erano più, che sollievo! Quella notte sam dormito dolaze kao djevojčica, ma mai più!" Kayla, 26 godina.

   8. "Era ila compleanno del fidanzato della mia coinquilina, uveli smo jednu večeru u potpunom opuštanju. da je počela a baciare Poi je odlučio pomicati sa mnom i onda sa svojim boyom i to su stvari uspjeli u trenu, tako da smo završili u sobi za spavanje. mia coinquilina. Jednom smo se osjećali da bussare alla porta i da smo svi blokirani:. Jednostavno se uvjeravamo da je igrao, ja sam zaljubljen u moju prijateljicu i vomitato i započeli smo za drugi krug. Ona je izbjegavala ulje, od donjeg rublja, malo insolente i stvari koje su stvarno stvarne. Il mamu prije nije uspio gledati u svakom pogledu. Više je toliko da je prijateljica moje prijateljice telefonirala zahvaljujući obrazovano za svoju rođendan. Moguće je reći da je bila adventuropa da raccontare ai posteri ". Julia, 23 godina.

   9. "Jednom kad smo imali jednog muškarca i troje od ženskih žena, imali smo prijatelje i prijatelje tijekom cijele večeri, a mi smo bili u vezi s prijateljima i prijateljima, a mi smo počeli igrati na obvezi. Ja ne bih napravio u vremenu napravio racun edavamo tutti in doccia a baciarci. U pravu smo da ne vidimo nikad ništa ni o našim bližnjima niti neku drugu stranu te sobe, a zatim smo se izvukli iz mattassija i evo nas ostaviti. Nakon mezz'ora i raznovrsnih orgasmi smo odlučili da smo imali dovoljno, mi smo salutate i svaki je dolazio u krevet po svojim stvarima. To je bila mala ljubav koja sam imala do danas u mojoj kući! " Mačka, 21 godine.

   slika


   * Imena su promijenjena

   Te su ispovijesti uređivane dužinom i jasnoćom.

   Zašto je tako važno da se prije nego što mogu voljeti druge?

   Zašto je tako važno da se prije nego što mogu voljeti druge?

   "Ne treba biti prihvaćen od drugih, samo je jedan učenik ljubiti se", rekao je monaco buddista Thich Nhat Hanh. Niente di più vero: nema ničega što ima više učinka na sve odluke našeg života koje učimo da bavimo sebi. Kada se naši prijatelji i stiamo dobro s nama, ovaj osjećaj pozitivno utječe na odnose, rad, slobodu, način upravljanja i budućnosti.

   Ma zašto je to teško s učenjem i ljubavnicom?

   Ecco da cosa ovisi o teškoćama koje se svakodnevno susrećemo u namjeri da nešto malo više budemo ljudska bića.

   La famiglia e le origini

   La psicologa Tess Marshall kaže da je stanje obitelji u kojem se kreće i razvija je prvi polo obrazovni za nas, pa tako način na koji naš obitelj može živjeti mogao bi utjecati na razinu 'autostima. "Ja sam se upoznala s obiteljima i prijateljima, ali nisam nikad bila jednostavna da se osjećam na visini." Moji najveći susjedi bili su suvišni i visoki, a ja sam bila niska i u tijelu. ja sam napisao da nisam znao što sam volio raditi nakon škole, a ja sam se odlučio da sam ja napravio psihologu, 27 godina mi je sposata i sam započeo sam se ići u terapiju. mjesecima govoriti o svojim izvorima i kako ne bih uspio vjerovati u mene dovoljno, ja sam promijenio i konačno sam otkrio ilegalnu ljubav prema sebi ".

   slika

   unsplash

   Le influenze kultururali

   Mi smo bombardirani od medija koji su imali priliku pratiti: statusni simbol, mladost, moć, novac, seks, tehnologiju, odnose. Se basiamo na našoj životnoj vezi što se tiče priopćenja iz svijeta izvana koji neće biti sposobni pratiti ljubav prema sebi, ljubav sama po sebi. "Non sono abbastanza", "Non abbia abbastanza", "Non faccio abbastanza", mislio da se ne mogu smatrati da su oni koji su u ovom okruženju, Amare se stessi za ljubav ostalih.

   Promijenite percepciju koja je potrebna za učenje i ljubav

   Sentirsi u ritmu da se vidi kao pristup različitoj viziji svijeta, više auto-svijesti, ali prihvaćanje i ljubav moraju doći iz unutra. Dare vrijednost na našu osobu je prvi korak: svatko od nas je vlasnik jedne duše, osim tijela, povezane zajedno od neodoljivog veza. Dođite na filozofiju buddista, siamo luce, siamo amore, e prihvatiti se i sami sebi može se uputiti solo dall'interno.

   Provjerite zahvalnost e amore

   Uživajte u jutarnjim satima i odmarajte se s respirando amore. Mi smo sretni, možemo se puno usuditi: biti grati po svemu što posjedujemo i što ćemo biti čekati poslušno i predisposti all'autostima.

   Meditare e čitgere

   I centri duhovi savjetuju najmanje 10 minuta čitanja i meditacije svake jutro i svake večeri jer je mozak aktivno ma calmo.

   slika

   unsplash

   Positività

   Abbracciare una filosofia di vita positiva, govori se entuzijazam s ostalima i sami sebi potpuno mijenjaju percepciju stvarnosti. Kada smo pronašli kritičare nas sami, dobro se zaustaviti i promatrati teoriju pozitivnosti.

   Fare ono što nas voli

   Dizajnirati, igrati se s igračkama, kupovati se, bilo kakve aktivnosti koje provociraju emocije pozitivno i ugodno, je dobro voljela od autostima - da nepoznato. Ne, tehnologija i društvena mreža su isključeni. Moguće je da se uređaj spušta i ne posjeduje virtualno, barem nekoliko puta.

   Lezi da krene

   Respira. Rilassati. Kontrola je samo jedan illusion, pa se pokušavate promijeniti osobe i stvari koje okružuju. Možda je sudbina u srbijanskim glasovirima različito po onome što ti je po sebi.

   slika

   unsplash

   Pazite

   Svaki cilj ima svoje vrijeme: ne ljubiti sam sebe je purpurno stanje uvjetno koje emitira radije vrlo brzo i estirparle nije jednostavna. Nastavite raditi teško, a život je daleki put, a mi smo ovdje za učenje i ljubav na višoj razini od onog iz kojeg smo započeli. Un passo alla volta.

   Lasciarsi guidare dall'istinto

   Presta attention to your instinct and intuito: loro ti faranno da guida. I buddisti kažu da je u roku od nas postoje dvije stavke: da je više smeta i ona više acuta. La seconda je il nostro ego, la prima è l'IO. Slušajte, uvijek se ne sbraita da bude sentita.

   LEGGI ANCHE

   Kada mi srce kaže sì, ma l'oroscopo kaže NE. Želite li kontrolirati svoj destino stvarno je koristan?

   Sì, smettere di pensare negativo može se tako sjetiti da ide dalje od muro del pessimismo

   Biti lesbica u dobi odraslih može. Vodič kroz socio-psihosocijalnu pedagogiju na fenomenu lezbijki u kasnu dobi

   Zašto je New York bio uvijek dobra ideja i ne passa mai di moda

   Zašto je New York bio uvijek dobra ideja i ne passa mai di moda

   Što napraviti novu godinu?? Jedna pitanje koja je postala praticamente un tormentone. E onda zato što ne strašimo sve da se probudimo i nešto se sbalorditivo dođe Capodanno u New Yorku? Svakako, nije ni jedna stvar jednostavna, a za to je moguća ecco nekoliko preporuka za ono što bi bilo bez ombra di dubbio un Capodanno originale. Slijedi nova godina u kojoj će vam biti u nedjelju: vigilia di Capodanno (31. prosinac), gdje većina ljudi radi, iako je vrijeme skraćeno, tako da mogu biti u društvu obitelji i prijatelja a zatim izaći u grad i na prvog dana novog siječnja (1. siječnja), gdje možete uživati ​​u mirnoj šetnji ili kupanju u Oceanu na otoku Coney pored nje boksač boljih ljudi.

   Capodanno na Times Squareu

   new york

   Getty Images

   Na dan 31. prosinca 1904, vlasnik New York Timesa organizirao je veliku zabavu u Capodanno u znaku nove građevine dnevnog lista piazza (da qui il nome). Od tada, vigila di Capodanno, Times Square je postao fenomen koji se emitira izravno u cijelom svijetu. La famosa palla, che sale do 18:00 i 23:59 skreće za 60 sekundi dall'edificio One Times Square, je un simbolo. Kada la descesa termina, a prvi sekundi nove godine nuvole di coriandoli piovono sulla piazza.

   new york

   Getty Images

   U TV-u, paravola Nova Godina, izgleda više spettacolare, vidim da nisam zaboravio dugo vremena za čekanje ispod nule u gomili! Dođite gledati loptu na Trgu Times Squarea? Pošte je jedna besplatna ceremonija za koju se ne mogu kupiti, mnogi ljudi odluče pozicirati od prvog poslijepodneva kako bi se uvjerili da će se dobro vidjeti kako se pada loptica. Ako ste spremni da stignete presto, mjesta s najboljom vidljivosti su Broadway (u ulici 43a e 50ma) i 7. aveniji (u 59. ulici). Kad stigne, boravi se u zatvoru.

   Altre cose da vedere

   new york

   Getty Images

   Tijekom noći su koncerti, zabavne manifestacije i nezavidna atmosfera. La cosa negativa je da morate stići vrlo brzo da rezervirate mjesto i, jednom, ne možete ostaviti prostor bez propuštanja. Ne postoje kupaoni ili kioski, pa je bolje da prije (ne e biti previše tekućine). E prije svega, copriti moltissimo! Dovrai očekivati ​​mnoge otvorenost i prosinac u New Yorku, jer je freddo forte.

   La cena NYC je posljednja noć ove godine

   new york

   Getty Images

   Ako je vaša šansa nije jedna od problema, jedna je mogućnost da je nekoliko puta ugodnija nego što se očekuje u različitim otvorenim satima, u kupnji ulaznica za jedan od privatnih zabavljača koji se održavaju u restoranima iu zgrada Times Squarea one serume. Za cijenu od nekoliko stotina dolara (također i mjesta za brze hrane sfruttano l'occasione), možete se zabaviti i baviti bez potrebe za dugim očekivanjem. Jedna od najpopularnijih događaja je Balldrop Pass, prolaz koji vam omogućuje pristup raznovrsnim zabavnim manifestacijama u Times Squareu, uz glazbu, piće i besplatne piće tijekom cijele noći. Neki su stranci u neposrednoj igri, jer je vidljiv samo na nekim mjestima, ali gotovo svi imaju zaslone na kojima prati direktnu utakmicu. Možete pronaći popis svih stranaka na stranicama Times Squarea i na stranici di Balldrop.

   I fuochi d'artificio: imperdibili

   new york

   Getty Images

   Postoje razne mogućnosti. Central Park: Sparano dall'altezza della 72ma strada, vidjet ćete iz bilo kojeg dijela parka. Unsačica osoba sjedinjuje se u ovom sjedištu po ponoćnom run di Emerald Nuts, jednom gara che inizia mezzanotte. Grand Army Plaza i Prospect Park: mjesto za obitelji i one koji prolaze Capodanno u New Yorku s djecom. Postoje bancarelle di cibo, celebrazioni, cioccolata calda. Il ponte di Brooklyn: mnoge osobe okupljaju se na Ponte di Brooklyn po gledanju vatrometa na Midtownu i jugu grada.

   LEGGI ANCHE:

   Queste Terme della Toscana are le più belle per rilassarsi in autunno (e sì, ne abbiamo tanto bisogno)

   Fotografije i video snimke Las Vegas-a su srcepojni i ove su brižne su naše nove erije

   To je savršeno mjesto za podsmijeh na vašu ljubavnu vezu: Giove in Bilancia regala un ottobre VIVO

   Ovakvih 6 modela transgender stanno redefiniranje il concetto di bellezza

   Ovakvih 6 modela transgender stanno redefiniranje il concetto di bellezza

   U početku fu Lea T. Nata Leandro Medeiros Cerezo, djeca nogometaša Toninho Cerezo (dolaze ovde na stranici Wikipedije), poznata i modna Brazilka Lea Cerezo bila je među najpopularnijim i najpoznatijim modela trasngender del mode sustava. Era il 2010 quando Riccardo Tisci je voljela doći svjedočanstvo o kampanji Givenchy e dođite na marku za koju je kalcato nevjerojatno puta la passerella. Dolaze lei Yasmine Pitty, modela americana di origini marocchine sull'onda del successo koja je došla na New York Times - u prošlosti je pratila na passerelle Louis Vuitton u doba Marc Jacobs je bio veleposlanik po famozni šminka umjetnik Pat McGrath

   Od tada i danas su uvijek više brojnih modela transrodnih protagonista važnih parlamenata i naslovnica časopisa patinate più glamourous al mondo. Posljednji put u Hari Nef na naslovnici iz Elle UK Settembre 2016 e Valentina Sampaio po Vogue Paris Marzo 2017. Svijet mode, u stvari, uvijek više slobodan od pregiudizija i granica, priznaje ljepotu i raznolikost. Nije ni slučaj da već od 2015. godine New York je Trans Model, prva agencija transgender osnovana od strane tajlandskih Peche Di che je odlučila predstavljati isključivo modele i modele transrodne. Koji su najbolji modeli da se poznaju? Ecco i 6 nomi da tenere d'occhio.

   Andreja Pejić

   "Nisam nikad tako dobro. Mi se osjećam 100%" ha riferito la modella a Narod. Pejic je već bio uspješan u svjetskoj modi - bio je pristao po Jean Paulu Gaultieru i Marcu Jacobsu - kad je odlučio nastaviti svoj proces tranzicije seksualnog odnosa, a time i rizike za njegovu karijeru. Slijedom svoje operacije kirurgija Andreja nastavlja raditi koliko i prije, a možda je i najbolji primjer uspjeha u tom smislu. Postao je za W i Vogue, sudjelovao u Giles FW 2015-2016 i HM Studio FW 2016-2017, a parazita koja je imala cast sve igre na ljepoti divljine, osim što je završila ugovor s ljepšom markom Make Up Zauvijek.

   ispružite se

   Un post shared by Andreja Pejić (@andrejapejic) u podacima:

   Geena Rocero

   "Kada je jedna osoba inicijativa koja je putovala do otkrivanja svojeg najsposobnijeg sebe i podijelila taj dono, za mene je nešto čudesno" Geena Rocero ad Vabiti.

   Nakon 10 godina, Rocero sudjeluje u TED Talku u kojemu je odlučio dijeliti svoje iskustvo. Videozapis "Zašto moram izaći" imao je više od 2 milijuna vizualizacija i njegova je povijest pomogla educirati ljude da shvate što znači biti transgender. Od nekoliko dana također se nalazi na naslovnici Harper's Bazaar India.

   Isis King

   "Nisam volio više živjeti svoju životu zbog velikog zadovoljstva i ostalih ljudi. Iako sam trebao učiniti da sam se sjetio nakon jedne nasilje, mi je pomogao mnogo za moj tranzit." Isis King MSN

   Kralj nije imao ni jednu kuću kada je bio prva prva konkurencija transgender di Američki sljedeći vrhunski model ; je postao prva modela trans po američkom odoru.

   Prije 5 godina #AmericanApparel me najavljuje kao svoj prvi model otvaranja transa. Dogodilo se lipanj 2012. u suradnji s @Glaadom i PRIDE mjesecom. U to sam vrijeme nisam shvatio koliko je velika prilika dok nije izašla! Saznao sam da je modeliranje modela još teže od onoga što sam koristio haha. Ponos se radi o slavi slobode i prisjećamo se onih koji su se borili za nas da budemo otvoreni o tome tko smo. Budite sami, budite šareni! BTW, ne morate biti izvan LGBT zajednice da proslavite, pridružite nam se cijeli mjesec solidarnosti! Također postoje nevjerojatne organizacije da se uključe u poput @glaad i @glsen ..... Sve ljubavi i podrške vašim LGBT susjedima, obitelji, roditeljima i prijateljima računaju! ___________ #isisking #isis #king #glaad #pride #lgbt #antm #topmodel #strut #campaign #photoshoot #aa #americanapparel

   Un post zajednički Isis King (@msisisking) u podacima:

   Stav Strashko

   "Imajte na umu da je samo jedna djevojka samo po vrsti svijeta u kojoj živimo. Na primjer, ako je u pitanju malo parfema, mrtva traperice, jedan od najljepših i najsigurnijih, ljudi kažu da su jedna djevojka, pa mi se čini obvezatnim reći. Ma mogu li živjeti bez ikakve vrste definicije "Stav Stavka je Teen Vogue

   Otkriće 16 godina u Tel Avivu, Strashko je postao najpopularniji glasovir na vrhu modela sfilando po marki došao Marc Jacobs e Diesel. E još se čini da je naporan da bi se prihvatili mnogi ljudi zbog toga što je, danas je među najsuvremenijim modnim modnim trendovima.

   Un post shared by Stav Strashko (@stavstrashko) u podacima:

   Lea T

   "Kad smo se dogodili, zaradili smo svima, ali ne morate vidjeti što je unutra jedna osoba", otkrila je Lea T a The Cut.

   Lea Cerezo, najbolje poznato Lea T, donijelo je svoj omiljeni prijateljski susret s Tisciom koji je došao zbog svog procesa tranzicije s dodatkom T nakon njegovog imena. E 'stato il volto di Redken e per Lea la sua carriera è stata importante non tanto per il fatto di sé di essere modella ma anche perché grazie a questo lavoro ha avuto l'opportunità di pagare l'affitto di casa, gli interventi di chirurgia e živjeti svoju život u maniri serena.

   Me izradio Anthony Maule i uzeo ga Samuel Francois #yvessaintlaurent #whenfashionwasfun #numero

   Un post condiviso da Lea T (@ leat) u podacima:

   Hari Nef

   "La bellezza ha un significato diverso per uomini e donne ed è solo da un anno e mezzo che riesco capire cosa vuol dire sentirsi bella da donna. Sto ancora imparando capire come sentirmi bene all'interno di una canone di bellezza che sto definendo u osnovi sebe "Hari nef ad Allure.

   Hari Nef je bila prva modela i bila je pisana u super agenciji IMG (ona koja je također predstavila Gisele i Gigi po intenderci) i bila je jedna od rivelazioni delle sfilate Gucci Alessandro Michele. Oltre al lavoro di modela, također je aktivistica i pisacica. Scenarij po časopisu Dazed, Vice, BlackBook, Adult e Original Plumbing.

   Harper's bazaar Njemačka

   Un post condiviso da hari nef (@harinef) u podacima:

   Čitajte: ono što morate znati o depilaciji definitiva

   Čitajte i: sekretari di bellezza delle donne brasiliane

   “Andiamo a commandare”: ovo je zašto treba uživati ​​i za nas

   "Andiamo a commandare": ovo je zašto treba uživati ​​i za nas

   Moja djeca mogu sanjati. Njegovi prijatelji su čisti. E balon, taj čudan balet koji vidiš ti izgleda čisti čašer. E fino ovdje, 10 godina, ne ti fai mnoga pitanja, slijedite tormentone koji vam se sviđa.

   Ma zaista ne možemo učiniti stvarno. E onda zato što je neko zaljubljenik, je prvi poredak klasika, prima di Alvaro Soler, Cantante decisamente carino, profesionalno che canta la stra conosciuta Sofija?

   Ne samo. 38 milijuna di visualizations on Youtube. Un'immensità quasi incapibile.

   Eppure ci sono dei grandi buoni motivi, jer ova pjesma (e lui), trebala bi biti i ne noi più ragazzini.

   1) Il testo

   "Ne tako se sine cazzo, O sono un genio, Faccio i selfie mossi, Alla Guè Pequeno, Non mi fumo kanne, Sono anche astemio, Io non faccio brutto ..". Ustvari, un rapper che parla bene, che fa una parodia degli stereotipi della vita fra droga, alcool e egotrip. "Un pirla", dođi da definira, koji je želio prolaziti porazom pozitivnim mladima. Nemoj se identificirati dolaze kao Papa Boy ma nemmeno uno dalla "Vita spericolata". E il testo ci piace, perché non ha nulla di negativo, tanto da iniziare una spopolare anche tra le mamme.

   2) Lui, Fabio Rovazzi

   Ma chi è Fabio? Nasce nel quartiere di Lambrate, Milan, 18. siječnja 1994. živi u jednom stambenom prostoru, dvadeset i dvadesetog stoljeća. Lo scorso febbraio postavio je Youtube na naslovnu titulu "Andiamo a comandare". Il resto lo fa il popolo social. 30 milijuna pregleda i sada diska platina. Nije muškarac per chi non è spinto da nient'altro.

   Non di una bellezza stratosferica, rigorozno glupan, jedan smjer škole (Liceo Artistico), prekinuta u četvrtini. Si definira jedan videomaker. Che je naučio da auto-didatta. Un successo da svježi (che ha tolto la tv gledati sve na pc). Tiene le distanze da chi lo critica, jednostavno tvrdi da nije nijedan singer, nije jedan rapper, je "pirla", da divertendosi, ha fatto il botto.

   3) Il balet

   Dovete gledati videozapis po glavi. Pogotovo ako imate neku djeci u kući koji svaki puta dolaze i stavi sve molle, u nogama, ispričavajte se i petto u izlazu, daleko ciondolare noge i ruke. E vi rimani basita dalo da je u preda a una convulsione di stupidera immediata.

   Osim toga, dio je pjesama, ali je klasicni cameo koji se tiče nekih 'sve noi'. Tanto da nije bio ad hoc, nego biti jedan od baleta koje je Rovazzi uvijek imao sa svojim prijateljima "po dogovoru i deficienti". Ne osjećate li se odmah baciti u vašu mladost?

   4) Fedez i J-Ax

   E si, zbog imena nije slučajno, postoje čisti unutarnji videozapisi (ne možete naći u kategorijama "Vorrei ma non posto". C'è chi dice che è stato raccomandato, in realtà grazie a uno dei video postati su Facebook , Fedez je pozvao i pozvao svoj dom, gdje je nata ovo prijateljstvo, a zatim saznati J Ax s kojim je napravio program "Sorci Verdi" su Raidue.

   5) Il cane di Fabio

   Ovo c'entra poco con la canzone, također zato što nel video nije njezino. Ma znam da je jedan pas koji se zove Marley, po filmu "Io e Marley", consacra Rovazzi un gran bel characteraggio. Anche per noi donne (un po 'più grandi), definitivno romantici.

   E ora ... "Andiamo a comandare" !!!