I consigli di Deze erano ik graag willen weten voordat ik wimperextensions liet zetten 25Aug

I consigli di Deze erano ik graag willen weten voordat ik wimperextensions liet zetten

I consigli di Deze erano ik graag willen weten voordat ik wimperextensions liet zetten

Voordat ik ging trouwen afgelopen zomer, heb ik voor de eerste keer wimperextensions zetten laten. Mi piace favoriete make-up artista raadde mij aan om dit te doen. En naar haar moet ik gewoon luisteren. Ze zei dat ik wimperextensions nog meer uit de foto è zou springen op mijn trouwdag. En ze had gelijk! Ik voelde me zó glamour.

 

Immagine

Ik era zo enthousiast geworden dat ik veel vaker wimperextensions wilde laten zetten. Ik aveva alleen geen idee e hoel geld zou gaan kosten en om de hoeveel tijd ik ze zou moeten laten bijwerken. Ook wist ik niet di het mijn eigen wimpers kwaad kon doen.

3

Hieronder staat een lijstje met punten die ik graag aveva willen weten voordat ik wimperextensions liet zetten:

1. Wimperextensions zijn heel anders dan nepwimpers muori je er gewoon opplakt met lijm. Ze zijn met de hand tussen je eigen wimpers in gezet. '' Ze brengen lijm aan op je echte wimpers en schuiven de nep wimpers dan tussen je echte wimpers, '' zegt Courtney Akai, een wimper specialista di New York.

 

Immagine

2. Er bestaan ​​verschillende soort wimperextensions, voglio niet bij iedereen passen dezelfde wimpers. Als je besloten hebt om de extensions te laten zetten zijn een aantal beslissingen die gemaakt moeten worden. Het is belangrijk om te kijken naar het zoals materiaal nertsen, zijde of een ander soort kunststof. Nertsen è il duestore di meestal, maar het voelt wel zachter en het lijkt natuurlijker. Maar ik moet wel zeggen dat sommige kunststoffen, die stukke goedkoper zijn, ook heel natuurlijk kunnen ogen. Daarna kies je je wimper dichtheid. Missien wil je bijvoorbeeld een volle bos wimpers di wil je alleen wat extra lengte creëren. Kijk ook è stato ingannato da Krull van de Wimpers. Hoe steiler de 'helling', hoe sterker het effect. En de lengte moet natuurlijk ook doorgegeven worden.

Je kunt drie beslissingen maken:

 

Immagine

Om het nog moeilijker te maken: elke specialista heeft verschillende wimpers en manieren om deze aan te brengen. Non ti preoccupare per la tua salute, per favore, e per le foto specializzate. Daarna kunnen jullie samen de opties bekijken en de kosten bespreken.

 

Immagine

3. Hoe langer de extensions, ho meer wimpers je nodig hebt. I luccicanti lembi non sono mai venuti meno. Bij mijn eerste paar extensions dacht ik: '' Wat een spinnenpootjes en wat karig zeg. '' Maar dat kwam dus omdat mijn estensioni te lang waren. Ik ben toen terug gegaan en toen heeft de specialista er 30 wimpers per oog bij gezet per 0,45 euro per stuk. Dit keer ging ik uiteraard wel voor kortere wimpers.

4. Je kunt het beste rustig aan doen nadat je je estensioni hebt laten zetten. De meeste specialisten zullen tegen je zeggen dat je niet mag zweten, huilen en je gezicht niet mag wassen de eerste 12 uur nadat je klaar bent. Op deze manier kan de lijm optimaal drogen in zo voorkom je dus dat ze snel zullen loslaten. Ook kan de lijm anders in je ogen terecht komen en dat kan voor irritaties en roodheid zorgen en dat wil je niet.

1

5. Estensioni zijn duur en het kost veel tijd om ze bij te houden. Maar je kunt wel hetzelfde dramatische resultaat krijgen zonder mascara. Je kunt dus langer uitslapen in de ochtend;). Je kunt beter geen mascara op je wimperextensions aanbrengen. Ze kunnen hierdoor beschadigen. Het è wel een klus om ze mooi te houden. Je wimpers groeien namelijk, waardoor je wimperextensions zullen uitvallen. Je moet dus om de paar weken terug gaan om ze bij te laten vullen en dat kost geld, veel geld ...

 

Immagine

Hoe langer je het uitstelt om je wimpers weer bij te laten vullen, hoe meer wimpers je nodig zal hebben en hoe meer geld je dus kwijt zal zijn.

6. Doordat je extensions hebt, heb je eigenlijk geen oogmake-up meer nodig. Toen ik voor het eerst extensions liet zetten wist ik dat het zou lijken alsof ik mascara op aveva, mak ik aveva geen idee dat het ook zou lijken alsof ik eyeliner op aveva. Doordat er bij je wimperrand al volume wordt gecreëerd en het daar dus ook zwart è, lijkt het net alsof je eyeliner op hebt. Ik heb nooit veel make up gedragen, maar na mijn bruiloft ben ik helemaal gestopt incontrato het dragen van oogmake-up.

7. Het dagelijks onderhouden van je wimpers gaat niet altijd van een leien dakje. Je wimpers kunnen tijdens je slaap 'warrig' worden waardoor het er heel rommelig uitziet. Het is dus belangrijk dat als je wakker wordt je meten schone mascaraborstel je wimpers kamt. Ook è het handig om je wimpers te kammen als je onder de douche vandaan komt en aan het einde van de dag. La porta del vento e la porta sono fatti in modo che i bambini non si sentono più a loro agio con un furgone.

8. Wimperextensions kunnen je ogen irriteren. De derde keer dat ik mijn extensions liet zetten, waren mijn ogen mega rood geworden. Daar kon de specialista overigens niets aan doen hoor. Soms gebeurt dat gewoon.

9. Als je aan wimperextensions gewend bent geraakt dan zullen je eigen wimpers veel korter lijken. Courtney Akai zegt dat je wimpers niet zullen afbreken als je wimperextensions laat zetten. Ze geeft wel aan dat het niet handig è om hele dikke en volle wimpers te laten zetten als je vrij fragiele wimpers hebt, dan kunnen ze natuurlijk wel afbreken. Toen ik mijn estensioni per eerste keer liet verwijderen, kon ik niet geloven hoe kort mijn eigen wimpers leken. Dat era persino nato.

10. Niemand weet of het aanbrengen van wimperextensions op de lange termijn schade kan aanrichten als je het vaak doet. Toen ik Dr. Al-Mohtaseb hiernaar vroeg, stelde ze mij niet echt gerust. '' Er zijn niet veel gegevens waaruit blijkt dat wimperextensions effetto enigma hebben op de lengte, de groei, di de gezondheid op lange termijn. Sommigen hebben het wel over wimpers die uitvallen als je vaak extensions laat zetten. ''

Ik ben verslaafd geworden aan wimperextensions ondanks dat er ook enkele nadelen aanzitten: rode ogen, veel onderhoud en het is gewoon erg prijzig ... Maar, Una volta un amante, sempre un amante.

Bron: Cosmopolitan.com

1

Leave a reply