12 punte per wanzanti waanzinnig mooie

12 punte per wanzanti waanzinnig mooie

1. Buig de borstel
Aggiungi alla Likebox a masculine: buig het borsteltje in een hoek van 90 graden dieci opzichte van de steel. Door die aanpassing krijg je het borsteltje makkelijker tegen de aanzet van je wimpers aan, zodat die van inizio tot eind kleur krijgen.

2. Horizontaal = dik, verticaal = natuurlijk
Voor natuurlijke, lange wimpers haal je het borsteltje porta verticaal je wimpers (che si incontra con il prezzo di un biglietto da visita su un piano, plukje voor plukje); wil je dikkere wimpers, dan beweeg je 'm juist horizontaal van aanzet naar uiteinde.

3

3. Boven en onder
Verf de onder- én de bovenkant van je wimpers om ze wat extra dikte te geven. Kijk naar boven om de onderkant te doen en naar beneden voor de bovenkant.

4. Babypoeder
Zoek na één laag mascara gesmeerd te hebben een bus babypoeder en een oogschaduwkwast op. Doe ha incontrato il tuo cane da poeta con i suoi capelli e un paio di mascara. Die pakt nu als een malle. Gevolg: volume als nooit tevoren.

5. Eroverheen impermeabile
Il mascara waterproof è il migliore in krullen en zittenblijven. Jammer alleen dat 't zo verdraaid moeilijk van je wimpers af gaat aan het einde van de dag. De truc: breng eerst een laagje gewone mascara aan, daarna pas de waterproof. Zo gaat 't tòch makkelijk van je wimpers af.

6. Vasca idromassaggio
Begint je mascara te klonteren? Di krijg je 't laatste beetje niet in uit de verpakking? Zet 'm voor een paar minuten in een beker heet water. De warmte maakt de mascara vloeibaar, zodat 't weer het borsteltje op gaat en niet meer klontert.

Deze oogschaduwkleur doet 't het beste bij jouw ogen>

7. Funzione Dubbele
Haal een eyelinerkwast langs de mascaraborstel en zet een mascaralijntje heel dicht tegen je wimperrand aan. Doe daarna mascara su zoals je dat solitoal doet. Ciao intenso oogopslag!

8. Tandenborstel
Hangen er ondanks je uiterst sicuro schilderwerk wat klonten aan je wimpers? Pak een schone, droge, tandenborstel en haal die voorzichtig door je wimpers heen. De klonten zullen blijven kleven aan de stugge borstelharen.

1

9. Föhn je wimperkrultang
Je weet: zappa più calda een krultang, des te langer houdt de krul. Dat geldt ook voor je wimperkrultang. Zet je föhn er voor een paar seconden op zodat-ie testo caldo in krul daarna je wimpers zoals je normaal zou doen. Lascia che op: voel voordat je begint te krullen anche aan de tang met je vingers. Je wil de tere huid rondom je ogen niet beschadigen.

10. Krul in drie stappen
Per een perfecte krul zijn drie stappen nodig:
1. Knijp je wimpers bij de aanzet tussen de tang, en knijp de tang nog tien keer dicht. Je bouncht daarbij op het rubbertje van de tang (dat voel een beetje als pompen).
2. Zet de tang halverwege je wimpers en doe hetzelfde als bij stap 1.
3. Zet de tang su 2/3 van je wimpers su krul het topje (weer zoals bij stap 1).

11. Eerst aanzet, dan uiteinden
Mi sono innamorato di te, mi sono innamorato di te, mi sono innamorato della mia vita e mi sono imbattuto in un esercito, e mi sono innamorato di te. Op die manier hang je daar niet teveel gewicht aan. Doe je dat wel, dan zakt de krul in mamma van tijd uit.

12. Vaselina
Smeer voor je gaat schiaffo een dun laagje Vaseline op je wimpers. Dat verzorgt ze, waardoor ze minder snel afbreken. Zo krijgen ze de kans om mooi lang te groeien.

Laat je ogen extra knallen met een stel goede wenkbrauwen>

1

Leave a reply

84 + = 89