Le donne più intelligenti, forti e brillanti have more difficulty to find love, e qui vi spieghiamo perché

Le donne più intelligenti, forti e brillanti have more difficulty to find love, e qui vi spieghiamo perché

Sembra una verità scontata: ako je jedna žena je inteligentna, briljantna, simpatična i seksi (tutto insieme), onda je la donna perfetta per ogni čovjeka. Ma onda Zašto su le donne forti sono samci? Molti studija sociali fatti in merito dimostrano in infatti che, spesso, le donne intelligenti rimangono singl. Sono troppo kriticki? Ili ih uomini su konkurentni i preferiraju žene manje "ingombranti"? La risposta esatta, come always, sta nel mezzo. Il punto is che ancora oggi viviamo in una società in cui regnano datati stereotipi, dođite u ženu "angelo del focolare", posvetite svojoj obitelji i obitelji. Ako žena odabire svoju karijeru, automatski se odriče svoje prirode. E ancora: sensualità e intelligenza izgleda ne možeš ići naprijed: kad je žena lijepa, nije briljantna. E viceversa.

Oltre alle questioni anthropologiche e sociali, i studije koje iskustvo empirike pokazuju da "inteligentan čovjek" preferira frequentare una gospođa manje arguta di lui, često, malo ambiciozno, tako da ga je stavio na vrh popisa svojih prioriteta. Ecco kako su žene inteligentne i briljantne, točnije i određene, imaju više problema pronaći partnera. Di contro, le statistiche condotte da Bolde, a da se manje vole ljude koji žele biti uspješni, sa stabilnošću i često se posvećuju potpuno. le žene ambicioze, međutim, nisu vrlo često odluke o odricanju od svoje vlastite profesionalne i profesionalne karijere po ljubavi jednog čovjeka.

Muškarci mogu osjećati da je njihov partner nevjerojatna žena

3

slika

unsplash

Donna alfa = fidanzata perfetta? Za neke ljude, ma za druge, njegovu je karakteru indomito e deciso è decisamente troppo. Čak i oni mogu biti inzovi i introspjeti, za koliko ne lo nedavno. Le donne del nuovo millennio su brazilnije i adventuroze žena iz 50-ih godina, više se ne moraju osjećati kontinuirano partner. Da ovdje može prouzročiti osjećaj manjkavosti virilità da parte dell'uomo. E la conseguenza, nažalost, je ona za traženje žena inokulirati, che abbiano bisogno di protezione e guida (maska). Dođi napisati stručnjake za izvještaje Bolde, "nema ničega od muškarca u ovom. To su samo razlike u potrebama". Ma sono uno dei motivi per cui le donne forti faticano trovano l 'amore.

Una donna "troppo impegnativa" postaje jedna fatica

slika

unsplash

Colta, pametna, određena, ono što želi. Jedna žena tako je da se sposare, ako je jedna osoba koja je alfa. Pa, ovo je žena koja se može smatrati "previše". Troppo colta, previše inteligentna, previše određena: cijela ta materija postaje neizmjerna Cuore di un uomo insicuro. Usto, stanovnici ove žene postaju bolestan, i njihov srčani dijelovi fatica a ricomporsi: u fondo, također oni su sentimentalni, također se ne lo danno a vidi. "Pita se da možda ne bi trebala postupati drugačije, možda razgovarati manje, reći mu manje, ostaviti mu više prostora, ali je istina da je vjerojatno ta žena jednostavno bila previše za njega ", kaže Clements.

Kada je žena izabrana, više je napornog rada pronaći partnera

slika

unsplash
1

Za neke fanciulle, la vecchio detto "meglio sola che maschera accompagnata" je verità assoluta: ne svi su žene tražili ljubav s lanterninom. Neki sanno stvarno oni koji vole, i imaju poteškoća u vezi s tim, iako to costasse loro anni di singletudine. Una relazione piatta non è abbastanza, un uomo qualsiasi non è sufficiente: vogliamo un partner u ljubavi, sincero, inteligentno koliko nas, odredili smo koliko smo, i spremni smo se pričekati.

U fondo nessuna žena singl ostaje samo za svaki dan, ne? Svaka princeza je svoj princ azzurro, a svima koji možda ponekad pronalaze i najduži put.

LEGGI ANCHE

Zašto samo jedna žena postaje najbolja djevojka za sve? I motivi fanno reflektirati na kvalitetu odnosa

Što to radiš ako me ne voliš (više)? Lezi da je bolje da se zadrži, a razbijeni srce može se izliječiti, tako

L 'amore di Romeo e Giulietta ai tempi di dating online? Sì, con l'app d'incontri (stvarno) romantika koja bi mogla promijeniti živote

1

Leave a reply

− 3 = 1